Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jostein Gulbrandsen

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Jostein Gulbrandsen

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hei, spiller lead-gitar pa denne sangen, ny musikkvideo(ble filmet i NYC) er ute. San Elmo ga nettopp ut en ny EP fra hans base i London. ‎"San Elmo EP" presenteres på P1s "Norsk på norsk" søndag, melder NRK. Sendingen går på lufta kl. 15.03. Låtene ligger også ute på Spotify.
 2. Hei, takk for det, her er enda et klipp, med gitarsolo!
 3. Folger desverre ikke med i Hockey, kanksje siden Norge alltid har vaert en B-najon pa hockey, med unntak av noen faa gode spillere har vi ikke mye aa slaa i bordet med, forhaapentligvis er det en trend som er i ferd med aa snu..
 4. Jeg har H2, litt kronglete a bruke. Liten record-knapp etc. H4 ser bedre ut med hensyn til laytot.
 5. Blue Note, The Village Vanguard og Birdland er de storste jazz-klubbene. Joe's pub har mye bra forskellige typer musikk, Madison Square garden, Town Hall etc..
 6. Hei, kjopte ampen av en kamerat, han hadde Jimmy Somma, fra sommatone(bygger amper og pedaler) gjore en mod. Det er definitift mere volum, kanskje ogsa et ekstra ror? Forsterkeren har ogsa skiftet farge til gronn. Later helpt topp, spillte inn et par skiver med denn..
 7. Heisann Einar, takk for det, hyggelig a treffes igjen.
 8. Hei, her det veldig mange klubber i alle sjanegere, for mange til aa ramse opp. Det beste er vel a gjore et google search. Noen spesielle sjengere du er interessert i?
 9. Heisann, bor for tiden i Riverdale, Bronx. Hvordan var oppholdet i NYC?
 10. Hei, takk for det! Jeg kjopte Collingsen pa Rudy's i New York, har bodd i statene siden 99. Pa dette klippet bruker jeg en venn's Fender Blues jr. Jeg har en modifisert Fender Princeton reverb samt en Polytone megabrute, I Norge har jeg en Musicman 112.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.