Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

morten_asl

Medlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om morten_asl

 • Rang
  Viderekommen
 1. Indeed. Men det er rett og slett for jævlig at så utrolig mange dyktige musikere aldri kommer seg ut fra gutterommet når Paris Hilton spiller inn plate Kan jeg anbefale deg en god bok? Think and grow rich: Napoleon Hill Du klarer det nok til slutt, hvis det er det du vil - stå på alle sammen!
 2. Ja det stemmer Det andre du spurte om tørr ikke jeg å svare sikkert på, jeg bare prøver og feiler, desverre.
 3. Jeg er enig med det som blir sagt. Hvis du hadde jobbet litt med timingen og kanskje lagt på litt vibrato så hadde det blitt riktig bra. Jeg likte i grunn begge låtene, men blir nesten litt slitsomt å høre på den første. Freedomsong virket mye bedre, men det er litt mer potensiale her også. Du kan komme langt med dette, bare en liten tanke, hvor lenge har du holdt på? Jeg sliter selv med timingen, og må si at du er hakket bedre enn meg.
 4. han har spilt i 5 år da ... Mads Erikson har lært han opp... Hadde jeg hatt privat timer med ham i 4 år så hadde jeg sikkert spilt like bra jeg og poenget mitt var: at han er 12 år og spiller så (sinnsykt) bra betyr ikke at han har overnaturlige krefter eller noe. Han har jo spilt musikk siden han lærte å gå.
 5. Jeg mener ikke å kapre tråden, men fungerer dette på en 30 år gammel Marshall superlead også? Den har ikke noe mastervolum, så jeg får ikke tynt ut så veldig bra lyd uten å få politiet på døren.
 6. Jeg liker det jeg hører, hvis jeg skulle ha satt fingeren på noe så synes jeg innspillingen var med litt "flat" tone, jeg savner bass, men det er nok bare innspillingen hvis jeg ikke tar helt feil. Tips: Ikke skriv at du er n00b og sånne ting, fordi jeg har litt erfaring med det selv. Hvis du rakker ned på deg selv, så gir folk litt faen i hva du gjør. Du forstår sikkert hva jeg mener. Godt jobbet
 7. Mr.Maq: Takk for tipset, det er sånne som deg som gjør at selv en nybegynner får lyst til å poste. Koffek: Takk. Det jeg gjorde var å spille helt plain fingerspill med skiftende basstone eller hva man kan kalle det. Det jeg gjorde bare for å teste det ut var å spille vanlig blues pent. skala i 1. posisjon (mener jeg det er), hvor grunntonen ligger på E-strengen. Så det ble skiftende mellom A og E blues skalaen. Jeg håper du forstår hva jeg mener. Hvis jeg får komme med tips selv, så ville jeg ha skiftet til en litt mer nyskapende progresjon og pugget de aktuelle skalaene i det området je
 8. Takk. Jeg er ganske enig med det du sier, det var litt bare for å eksprimentere. Am og E er helt korrekt, jeg skulle nok pønsket på noe bedre, jeg likte ikke klangen noe særlig selv. Jeg har aldri komponert noe før, så det er kjekt å få tilbakemeldelse. Jeg må nok komme meg ut av faste posisjoner og lære meg skikkelig improvisasjon utenfor de pentoniske skalaene. Uten å lenke det til dette klippet, så blir jeg litt fastlåst i ting som de gamle heltene gjorde, så jeg må jobbe litt med å personisere stoff
 9. Vær så god, tid for å flamme litt pentonisk blues. Norwegian-moonshine - Dark Kjellarblues Jeg gjorde bare ett opptak, så det ble i allefall en sur bend og noen småplukk her og der. Jeg takker for alle kommentarer og anmerkninger.
 10. Har 5 stykker liggende tror jeg, har ikke helt oversikt. Skal se om jeg får loddet de selv Har loddet endel i mitt liv...
 11. ... drar aldri i kabelen, tar den ut ved pluggen. Har aldri noe vridning på ledningene når jeg kveiler de opp, gjør som vi lørte på ungdomsskolen, ende mot ende og "bretter" av i midten til de er kveilet opp før jeg setter en fin slakk knute en og annen gang. som oftest så ruller jeg de i en litt stor runding og legger de ifra meg der det er plass.
 12. Jeg liker badet godt jeg Alltid glad for litt "ikke regninger" i posten! (les: lesestoff)
 13. Hei. Jeg gjorde et forsøk på å spille en gammel låt av Jimmy Page, og resultatet ble litt så som så. Hadde vært fint med tips på hva jeg kan forbedre meg på, det er helt klart en del å sette fingeren på, men det er enklere å isolere ting med andres synspunkter. Den er ca. 4:30 lang, og ikke full lengde. Her er den: White Summer Takk! Edit: jeg sliter litt med lydkvaliteten, dette er det første jeg noen gang har spilt inn, har holdt på i litt over ett år siden jeg fikk min første gitar.
 14. Godt poeng! At jeg ikke tenkte på det, argh... Jeg tror det var 6 kabelen på et halvt år bare for øvning på gutterommet. Er det noen som har forslag til noen gode plugger jeg kan kjøpe(link?) så jeg kan lage noen kabler selv?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.