Gå til innhold

Pledrik

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 764
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  108

Pledrik vant dagen sist Mars 29

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 869 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

6 144 profilvisninger
 1. Takk for mye bra tips:). Føler vel egentlig ikke at jeg trengte ENDA en hobby, men er jo billigere enn heroin da (plater, ikke gitarer...)
 2. Som rykende fersk vinyljomfru så lurte jeg på to ting; hvor handler folket vinyl, og hva slags vedlikehold bør man gjøre med platene? (Og gjerne vurderinger av nytt vs brukt)
 3. 1953 Princeton. Låter innigamperæva bra.
 4. Benytter barskapspermisjonen til å pusse opp kjellerstuen og lage hjemmekontor. Kjøpte vintage stressless i går på finn for å ha hvilepauser mellom malingstrøkene🤣
 5. Jeg har den og kan bekrefte at den er knallbra👍
 6. Hehe, jeg har klin like settings på Euphoria’n som deg:). Fett brett.
 7. Dagens hyttegitar(er)...
 8. Feeeett!!! Gleder meg til å se hva neste prosjekt blir nå som du er ferdig med dette😝😝😝
 9. Jeg trodde dette nå var over?? Det gjelder dog fortsatt for Braz og et par andre truede arter, men det er vel ikke tilfelle på en ny gitar. Hadde sendt en mail og spurt om hvorfor dette kommer nå som CITES ikke gjelder for musikkinstrumenter lengre.
 10. Igjen, husk norsk MVA og spedisjon. Ender opp på samme pris som i Norge:)
 11. De nye tollreglene er vel kun for beløp inntil 3000? Tror dette blir som før, betale mva og evt spedisjonsgebyr. Men jeg skjønner ikke hvorfor du ikke kjøper i Norge? Høyst sannsynlig billigere (sjekket Andertons mot gitarhuset på en Martin i samme prisklasse, par tusen mindre), du får sikkert oppsett ink på kjøpet, og du støtter en norsk gitarbutikk. Just sayin.
 12. Nå kjenner ikke jeg denne ampen, men på "kjøp og salg av musikkutstyr" gruppen på Facebook så er det en kar som akkurat har lagt ut en Hiwatt Hi-Gain 50 til 8000,-. Kan være verdt å sjekke ut - Mr G foretrekker jo HiWatt:)
 13. Se på gilmourish.com , der finner du alt av utstyrstips. David G bruker mye pedaler, så i utgangspunktet funker en hvilken som helst clean amp. Fender Princeton er nydelig, en Matchless SC Mini er kanon, men masse annet bra der ute.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.