Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

woksin

Medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om woksin

 • Rang
  Nybegynner
 1. Nei jeg byttet den e strengen og fant ut i prosessen at intonerings skruen var helt løs, så jeg intonerte gitaren igjen og nå låter den bra og holder stemminga
 2. Jeg fant feilen. Funker sånn den skal den nå
 3. Det skal jeg få til, jeg synes det er ganske merkelig siden jeg egentlig er ganske kjent med Floyd Rose nå
 4. Får frysning når jeg tenker på det Opp med alle locking-nøttene, stemme opp, dra i strengene.. Får vel gjøre det IGJEN.
 5. Hey! Jeg har hatt litt problemer fra en av gitarene mine i det siste med et gotoh floyd rose locking bridge system. Etter jeg nylig byttet strenger har jeg hat problemer med å holde strenge stemt. Et problem jeg har er at e strengen blir mørkere når jeg bender den slik at fine tunerne må nesten skrues helt ned for at den skal være stemt, men hvis jeg bruker vibbarmen så blir strengen med en gang lysere (Ja, jeg har lukket strengene i nøtta)
 6. Var nok ganske mye varme involvert, gammel loddebolt med ganske stor spiss. Tror det var et par svi merker på baksiden, men jeg tror ikke noe i kretsen er svidd hvis dere henger med. Men det må jo være mulig å erstatte eller reparere uten å bytte ut hele brettet. Håper det i alle fall ikke ender med søppelbøtta =( Bilder kommer snart
 7. Jeg var dum nok til å prøve å bytte noen komponenter i min gitar preamp. Resultatet var noen pads som sitter igjen på de gamle komponentene og noen mindre brente områder på baksiden av PCB. Hvor vanskelig er det å ødelegge et PCB? Kan man reparere det? Kan man erstatte padsa?
 8. Her blir det ikke så mye låtskriving nei, mes covering =)
 9. Å ja, Luke er en annen person når han spiller med roboten
 10. Takk! Sendte han mail, hvis vi får det til så blir det en knakanes tøff gitar! =)
 11. Jeg får en gitar som jeg gjerne vil at skal ligne på steve lukather sin valley arts robot gitar, trenger bare en som kan male/spraye på dette. Noen som gjør dette?
 12. Bruno fåreslo at jeg kunne få en eller annen dude i Sverige til å sende den for meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.