Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Dolven

Medlem
 • Innholdsteller

  184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Dolven

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 13. juni 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fint om noen med litt teknisk kompetanse kunne lytta til lydfilen og delt noen tanker.
 2. Ja, jeg var litt lei av anonyme matte cherry gitarer ... begge mine el-gitarer har den matte rødfargen. Så en annerledes gitar var absolutt et ønske, og denne var jo bare helt nydelig. Spesielt på avstand. Og lyden i den er helt utrolig! Dvs. lyden i neck-pickupen er utrolig. Varm og myk humbucker som passer til det meste, egentlig ... Keramisk humbucker, visstnok. Derimot mistenker jeg at bridge-pickupen trenger en liten runde med loddebolt, for det er nesten ikke lyd i den i det hele tatt. Lydeksempel tatt opp rett i lydkort medfølger. Der spiller jeg i følgende rekkefølge: 1. Bridge maks v
 3. En liten helgetur til Bergen medfører selvsagt en tur innom den lokale 4SOUND butikken ... ingen vei utenom. Og der hang det en nydelig Telecaster. Jeg har aldri vært spesielt glad i Fender/Squier gitarer, hverken Telecaster eller Strat. Unntaket må være Jazzmaster. Uansett, der hang det en vakker, gylden gitar, en Squier J5 Telecaster. J5 står for John5, noe som betyr at denne Telecasteren strengt tatt ikke er en Telecaster ... Denne gitaren er moddet på samme måte som John 5's egne gitarer, bla. med to sinnsykt hotte pickuper, switch oppe, og omvendt kobling av to volum knotter. Ingen tone
 4. OK. Takk for tips. Da gidder jeg ikke ta turen ut til 4SOUND. Ødelagt kneet har jeg også, så ... Får heller spare opp en stund til å se hva jeg kommer over.
 5. Ser at min lokale 4SOUND har 1 stk Supreme el-bass inne til svært redusert pris idag i forbindelse med Januar-salget. Dette er en Jazzbass kopi av 4SOUNDs eget merke. Noen som har erfaringer med denne?
 6. Hei! Etter noen år med gitar-klimpring har jeg begynt med noen innspillings-prosjekter. Og det jeg stadig faller tilbake på at jeg trenger til innspillingen er en bassgitar. Så er det dette evige problemet med budsjett, da ... Så noen som har tips til kjøp av en grisebillig, men helst også ganske spillbar bass? Dette er de alternativene jeg har sett på; Squier Affinity, Cort Action Bass, billige Tobias modeller, Epiphone Thunderbird. Prisene på disse ligger på mellom 1500-3000 kr. Andre forslag, evt. en anbefaling på en av disse modellene?
 7. Tror nok du må innom butikken, ja. Men går du på 4sounfd sine nettsider og klikker inn på salgssiden kommer det opp en oversikt over hvilke tilbud som gjelder i hvilke butikker.
 8. Tviler ikke på at den også forsvant ganske fort, ja. Prøvde den også når jeg var innom, men den hadde litt for feit og tung rocketone gjennom hele spekteret, derfor gikk jeg heller for den veldig allsidige Wilshiren. Men god og spille på, var Firebirden også. Likevel, elsker Wilshiren. Enkelt og greit! Beste kjøpet jeg har gjort til nå i 2014, og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre noen bedre kjøp dette året.
 9. På '66 reissuen er det latterlig tynn hals, en såkalt SlimTaper neck. Mn nå når jeg blir vandt med den passer det finfint.
 10. Januarsalget på 4Sound startet i går, og i Stavanger var denne en av to Epiphone gitarer satt ned i pris. Fra 2.299,- kr. på onsdag, til 995,- kr. i går. Jeg har tidligere prøvd gitaren, men det har ikke vært aktuelt å kjøpe en gitar til mer enn 1500,- kr. på dette tidspunktet. Men når den kom på salg måtte jeg bare slå til! Wilshire-gitaren er et originalt Epiphone-design fra femti- og seksti-tallet. Mange kjente gitarister har eid en Wilshire, den mest kjente av dem alle er Jimmi Hendrix, som brukte en Wilshire en del i studio. Gitaren er i worn cherry finish, med hvitt plekterbrett, o
 11. Januarsalget på 4Sound betyr gode tilbud. I Stavanger hang en Epiphone Wilshire worn cherry 1966 reissue med en prislapp på 2.299,-, men i forbindelse med salget var denne fjøla satt ned til 995,-. Trur aldri jeg har sett så mye gitar for pengene før. Wilshire-gitaren er en av de originale Epiphone-gitarene som var i produksjon på 50- og 60-tallet. Gitaren ble først verdsatt i ettertid, og kjente gitarister som f.eks Jimmi Hendrix og Bruce Springsteen hadde Epiphone gitaren i sitt arsenal. Mahognykropp, mahognyhals og fingerbrett rosewood, samme oppskriften som Les Paul og SG. Men et annet
 12. Til oppmikking av gitarforsterker er Shure SM57 blitt industristandard, så til dette bruket er den fantastisk. Det er en dynamisk mikrofon, så det er viktig å plassere den nærme kabinettet. Prøv deg frem med plasseringen i forhold til elementene i kabinettet. Fakta er at valg av mikrofon ikke har så mye å si - Jeg har selv, riktignok i nøden, mikket opp et helt band kun med SM58 mikrofoner. Dette inkluderer gitaramp, bassamp, trommer og vokal. Det går - uavhengig av mikrofonvalg, du vil klare deg så lenge du bruker hodet og tenker kreativt. Men jo, SM57 er fin til å ta opp gitaramp.
 13. Epiphone har ingen "offisiell" logo bortsett fra den litt spesielle E-en. Småting har forandret seg fra år til år og modell til modell. Det samme gjelder også Gibson der det varierer mellom åpen og lukket O, og om logoen er med eller uten prikk over i-en. It's a Gibson thing ... Men jeg skjønner godt at noen blir bekymret og tror de har kjøpt en Kina-fake når de sammenligner logoene på headstocken.
 14. Bufferen stod allerede på 256, så jeg flyttet den ned et hakk i lista til trehundre og noe. Da løste problemet seg. Takk for hjelpen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.