Gå til innhold
 • Bli medlem

900sl

Medlem
 • Innholdsteller

  221
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

105 Excellent

Om 900sl

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 399 profilvisninger
 1. Helix Stomp sammen med Helix edit ser ut som en rimelig og grei løsning om man skal ha noe som er portabelt. Ser ut som prisen er rett over 5000kr (for Helix Stomp)
 2. Kan fort komme til å angre med å se for audioellt på ting ;) Ellers har jeg hatt Helix siden den ble lansert, topp brukervennlighet, ingen ting å utestte på lyd, plenti av amper og pedaler og kombinasjonsmuligheter. For meg derimot som er en gammel knall som funker best sammen med gammelt skrot så ligger den for det meste stille til fordel for ting jeg ser rørere gløde i. Har gjort et kompromi med å fått meg en ox amp top-box som gjør ampene mine mer "fleksible".
 3. Må kalles et meget bra kjøp ?
 4. Ahh, uansett gratulerer til ny eier ?
 5. Grattis. Jeg stiller først i køen om den skal videre?
 6. Ikke så superspennende som det ser ut men en CustomShop #67 fra 2013. Egentilg hadde jeg bestemt meg for en -66 tele men var for sent ute :/ På veg hjem kom jeg over denne og slo til. C-profil, 9,5 radius, relativt heftig relic. Flott å spille på så godt fornøyd.
 7. Canada og Israel lages det fine (og kostbare) gitarer....og nei, det spiller liten trille bare man liker å spille på de og ha glede av det.
 8. Mye av de samme karakterene i mine T-top. Husker ikke helt datoen på mine men det kan kansje finnes ut fra serienr?
 9. Flott gitar! Har selv en T-topp i bridge som jo er ganske lav output mic men funker finfint
 10. Nei det er nok ikke så mange. Det er en fantastisk gitar så han vet definitivt hva han driver på med den karen. Cornellen var jeg så fornøyd med at jeg måtte ha en til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.