Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

frygisk

Medlem
 • Innholdsteller

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om frygisk

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 04. nov. 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo / Harstad
 1. Fett! gleder meg til å høre hva du syns!
 2. Hei folkens! Jeg har vært ganske fraværende her en stund. Jeg har vært opptatt med mye rart, blant annet spilt inn EP med bandet mitt, Kodeks. Det er nå ute, og tilgjengelig for gratis nedlasting på vår hjemmeside http://kodeksband.com/ Håper dere digger det like mye som jeg gjør!
 3. Vi kjørte likeså godt på med 100gb i dropbox på alle i bandet, slik at vi kan dele prosjektfiler i cubase/logic, videoklipp osv. Da har vi en bandmappe vi deler med alle mann. fungerer knallbra!
 4. Hei folkens! Jeg har ikke vært aktiv her på en stund, men nå er jeg tilbake! Og med meg har jeg et nytt band, Kodeks, og vi gir ut vår debut EP i september. Jeg gleder meg, og håper noen av dere her liker det vi gjør! Ihvertfall, Vi skal ha vår første konsert noensinne neste fredag på skuret i Oslo og jeg håper å se noen av dere herfra! link til event på facebook: http://www.facebook.com/events/1389844064572590/?fref=ts
 5. Jeg vil for øvrig tro at hvis brettet funker på den ene axe'en men ikke din så er det nok feil på etherporten på din. Og problemet med "axe fx preset name" kan være at du ikke har stilt inn brettet til ethernet, men at det fortsatt står innstilt til å sende og motta via midi-porten.
 6. Jeg vet at Ethernet-portene lett går i stykker (derfor de ENDELIG byttet til ethercon) og kontakten på mitt MFC gikk raskt til helvette. Da kontaktet jeg g66 og de sendte ny RJ45 til http://www.nmsp.no/ som er deres serviceverksted i norge, så vidt jeg forstod. ta kontakt å hør med dem.
 7. Jeg har en i Black Ice - mye gitar for pengene, men vær klar til å bytte mikkene! Tror du kan få tak i en til under 7k hvis du barer hører litt rundt.
 8. Jeg har satt på mailvarsling, men kun en oppsummering av dagens aktiviteter på de forskjellige trådene. Til tross for dette fikk jeg i går over 20 e-poster fra en og samme tråd (11 nye lå klar i morres), til tider så ofte som hvert minutt UTEN at jeg har vært inne på forumet. Det kan da virkelig ikke være det som er daglig oppsummering av hendelser? Er det feil i systemet eller er det noe jeg har oversett? På forhånd takk for svar!
 9. Jeg er vel blitt ei GAS-hore så jeg tenker kontinuerlig gjensalgsverdi, derfor tar jeg så godt vare på gitarene (og resten av riggen for den saks skyld) og skifter knapt strengene selv uten å ta instrumentet til tekniker. Jeg får de ofte vedlikeholdt, mye fordi jeg er blitt unødvendig kresen på setup, men også pga ovennevte gjensalgsverdi. Jeg ser på det som å ta en bil til service gjevnlig.
 10. Absolutt, det er for dårlig at sånt slipper igjennom.
 11. Zilla super Fatboy! Låter helt konge, prisen er meget overkommelig og siden de blir bygget spesifikt til deg så kan du velge mye selv av utseende, elementer, open/lukket bak, stereo/mono osv.
 12. Jeg har kjøpt meg poweramp til Axe FX'en min nå hovedsakelig fordi det er lettere å drasse den med meg til gig'er enn egen monitor - som oftest står det et kabinett tilgjengelig der som jeg kan bruke. Edit: Jeg blir sannsynligvis fortsatt å bruke DI ut til lydmann, slik at poweramp + kabinett blir til egen monitoring.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.