Web Analytics
Gå til innhold

JonnyH67

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om JonnyH67

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har byttet ut nut etter 2 timer med sliping og justering. Resultatet ble bra og lyden er mye bedre. Intoneringen er noe bedre, men ikke helt der. Takker for hjelpen
 2. Løsner på strengene ja. Holdt på med de nå og da knakk det av litt av nut'en så jeg må ha en ny. Får ikke brukt dyp E streng.
 3. Dagens og hittil minste forsterker 😄. Fluid Audio Strum Buddy. Grei til øving.
 4. Har forsøkt å skru disse frem og tilbake, men ingen forbedring. Jeg kan høre en liten forbedring, men stemmeapparatet viser ingen forbedring. Mulig jeg må klippe fjærene eller ta dem av ja. Skal prøve dette.
 5. Har ikke vært så mye borti dette, men forstår gangen i det. Har justert truss rod, strengehøyde og til slutt skulle jeg intonere, men det var ingen enkel sak. Selv om jeg bruker hele strengespennet frem og tilbake, kommer jeg ikke i mål. Mistenker at nut er noe lav. Har nye strenger.
 6. Forsøker å intonere en gammel Ibanez RS230 jeg har liggende. Har aldri vært utfor lignende tilfelle. Den lyse E er i boks, men ingen av de andre strengene. Har vært over hele broa, men E A G B er for høy og D er for lav uansett hva jeg gjør. Noen som kan tenke seg hva jeg ikke gjør riktig?
 7. Pris? og hvor i landet holder du til? Er fint å få testet og ikke minst sluppet postsending hvis mulig. Edit: Var litt kjapp uten å se etter. Så annonsen din :-).
 8. Har testet denne (RGT6EXFX) og fikk god lyd ut av den, men ser ikke ut som det er plass til vib-arm i det hele tatt? Bruker dette litt når jeg spiller.
 9. Det er på tide med en ny gitar da mine gamle begynner å bli veldig slitne. Har en svakhet for Ibanez, men det er kommet utallige modeller så hva som er "noe å ha" er "vanskelig" å finne. Tenkte på en brukt gitar 2-3 år gammel. Da er den som regel ferdig innspilt. Har kikket på RG og RGA serien, men ønsker tips. Tenker å bruke 4-5000,-
 10. Har en Ibanez RS 230 jeg ønsker bedre lyd i. Har sjekket utførelsen på singel coil'er, men de ser ikke ut til å passe. Har noen forslag til hvilken pickup'er jeg kan bruke på denne gitaren? Med det samme jeg er i gang: Vil en annen tremolo passe min gitar?
 11. Hei Har en gammel Ibanez RS230 liggende som jeg tar frem til tider. Den har fulgt meg i mange år, men begynner både å spille litt dårlig samt se noe gammel ut. Siden dette er en kuriositet for meg har jeg ingen planer om å kvitte meg med den. Vil der i mot fikse den opp og få den fin og spillbar igjen. Har lest meg til mye rundt det tekniske angående gitarer og har noe erfaring innen lodding og generell elektronikk, men det hadde vært fint med noen innspill som kan gi meg gode ideer jeg ikke tenker på selv. Tenker først å demontere den helt for så å slipe ned kroppen for å lakkere den på nytt. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med halsen ennå, men båndene må slipes. Trenger så nye deler som skruer og fjærer. ledningene til pickup'ene, pickup-velger og potmetere bør skiftes (tynne og slitne etter alle årene). Får se om jeg koster på nye pickup'er. Har god tid på meg med dette prosjektet og må ta litt etter hvert da jeg har andre ting å gjøre også :-). Håper som sagt på innspill og gode råd.
 12. Har en VT30 selv og den er på samme måte. Hjalp litt å bytte gitarkabel.
 13. Takker for alle svar. Skal få låne den litt før jeg bestemmer meg. Tar jeg den skal jeg komme med tilbakemeldinger.
 14. Har blitt tilbudt en Cort Viva (ikke Viva II) gitar for en rimelig sum. Har søkt litt på nettet, men finner lite om Cort Viva. Har noen peiling på disse gitarene? Ser slik ut:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.