Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Artbrigade

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Artbrigade

  • Rang
    Nybegynner

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Fredrikstad
  1. Flott! Takk for svar. Jeg har hatt noen andre 40- 50-talls med løs bro, der svaret var klarere. Denne er jo såpass "ny", at jeg forventet at Leif Hansson satte på riktig nøtt. Jeg får slenge på 0,10 og håpe det ikke blir for mye "Hawaii".
  2. Vær hilset ærede forummedlemmer! Jeg har en 1969 årgang Leif Hansson modell 6. Den har ett typsk nylonstrengsbro og ett typisk stålstrengs hode med stål i strengefestene. Bredden og tykkelsen på halsen er type stålstreng. Det er ikke plekterbrett. Tviler også på om denne har stålforsterket hals. Jeg har satt på nylonstrenger på denne nå, men det føles trangt i forhold til andre nylonstrengere jeg har prøvd. Jeg har lyst til å prøve 0,10 elixir på denne. Er det noen som kjenner modellen? Er det meningen at en på denne gitaren, kan velge hva en setter på av strenger?
  3. Hei! Noen som vet om noen gitarlærere i Fredrikstad/Sarpsborg?
  4. Hei igjen! Da ha jeg fått testet mer. Jeg koblet fra forsterker #2 til return og fikk lyd ut av utgangsrørene. Svak lyd. Jeg fikk ikke lyd ut fra send eller preout til forsterker #2. Jeg fikk reaksjon på reveb pannen som ligger i bunn. Altså feilen liggen på preamp. Kanskje på det første røret som vist?
  5. Takk for gode svar som vil mest sannsynlig gi dommen. Utgangsrørene på amp er forskjellig. :-) ett Sovtek og ett Mesa bogie rør. Jeg har hørt fra to forskjellige at blåfargen er et faresignal på at rørene ikke er i orden. Na venter jeg bare på at arbeidsdagen tar slutt så jeg får testet. :-)
  6. Jeg fikk ikke noe lyd ut når jeg testet preamp-utgangen. Da vil vel ikke ødelagte utgangsrør ha noe å si. eller? Jeg skal teste "SEND" utgangen. Gir ikke den fra seg lyd er det vel noe på pre-delen som er ødelagt. Er det en test som vil gi meg svar?
  7. Hei! Takk for svar. Jeg har funnet ut at denne amp har auto bias. Jeg har også fått et tips at jeg kan teste med å fjerne det røret jeg mistenker å ha gått. Og videre teste med et nytt. "Doktoren" er dyr og jeg synes ikke denne amp er verdt det. :-)
  8. Hei! Jeg har en Peavey Ultra 112 forsterker her som jeg trenger feilsøkingstips på. Forsterkeren lyser på status. Alle rør avgir lys, men det ene utgangsrøret har en blåfarge. Det kommer bare en svak summing ut gjennom elementet. Inger reaksjon på jack-plugg. Ingen lyd ut gjennom pre-amp uttaket med hodetelefon. Er det noe jeg kan sjekke ut for å finne ut om det holder å bytte utgangsrøret. Jeg har en mistanke om at det er andre grunner enn utgangsrørene til at det ikke kommer ut lyd.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.