Gå til innhold

H Smith

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om H Smith

 • Rang
  Nybegynner
 1. Fin, men finnes det noen mer formede kasser?
 2. Hei Er det noen som vet hvilken kasse som passer Ibanez AT300? Her er det en del å velge blant: http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=index&cPath=308_319 Ønsker helst en formet kasse
 3. Hei Hvor kjøpte du og hvor ble det?
 4. Hei Jeg er ny og ikke helt med skjønner jeg. Hva er gjengs i hviken sjanger?
 5. Noen som klarer det?? Brukeren er ikke aktiv og har ikke svart på spm av fra en annen bruker Topp lyd!! ........
 6. Hei Har ett spm om Axe`n Kjører dere den rett til studiomonitorer eller innom eksternt lydkort? Hva er å foretrekke? Jeg har ett lydkort som jeg bruker ved opptak, men får ikke den samme lyden som når jeg kobler direkte til monitorene Hva kan det skyldes?
 7. Bra svar! Utstyret er enkelt: Axe Fx, Echo Audiofire 4, laptop. Og diverse kabler som jeg har kjøpt og ikke kan bruke pga støy fra powerkabel fra pc...Det er mye å passe på!! Det er ikke slik at jeg vil bruke 2 kilder samtidig. Bare ha 2 xtl og 2 jack i monitorene siden jeg noen ganger bruker monitorene til Axe Fx og andre ganger til musikk fra pc. De to kildene står ikke på samtidig, men likevel må jeg ta ut kablene som er koblet til Axe`n hvis jeg skal spille musikk fra pc? Selv om ikke Axe`n står på? Jeg hadde skjønt det hvis begge kilder var "aktive"/skrudd på. Men jeg kan vel koble Axe til eksternt lykort og så samme kabler videre til monotorer. Det er bare det at da synes jeg det høres ut som om noe skjer med lydkvaliteten fra Axe`n. Det beste synes jeg er en direkte kobling Axe-monitorer.
 8. Hei OK. Vet du også om lydkvaliteten blir tatt vare på via firewire? Tenker på alt skriveriet om balanserte/ ubalanserte kabler osv.
 9. Hei Jeg vet det er mange tråder om noe lignende....men prøver likevel 1. Hvordan kobler dere laptopen til studiomonitorer? Hvilke kabler/ via eksternt lydkort? / direkte til monitorer? Jeg prøvde fra hodetel utgang med y kabel til monitorerne, men det gav mye støy. ( ¨åde RCA og XRL) Nå kjører jeg med firewire kabel til eksternt lydkort og videre til monitorene. Ingen støy. Men er dette en ønskelig oppkobling? Jeg trodde firewire kabelen var beregnet på lyd fra lydkort til opptakssoftware på pcen? 2. Jeg har byttet ut Phonic P8A med KRK Rokit 6. Den har flere tilkoblingsmuligheter, og jeg tenkte jeg skulle benytte monitorene til min Fractal OG som høytalere for musikk fra pcèn Men så lenge som XLR kablene fra Axe`n står i monitorerne ( uten at Axe`n er skrudd på) kommer det ingen lyd fra monitorene ( pc til monitorer via eksternt lykort med balanserte jack kabler) Må en virkelig ta ut av monitorene den ene settet med kabler for å bruke andre kabler fra en annen kilde? Stemmer dette? Setter pris på noen gode svar
 10. Nå har jeg koblet via eksternt lydkort med firewire til lydkort og xlr videre til monitorer. Jeg trodde lyden bare gikk "inn til pc" via firewire og ikke ut? Er dette en bra oppkobling, støyen er borte, men det kommer noen "kutt" i lyden innimellom.
 11. H Tror jeg må kjøpre den boksen fra hifi Men er det bare rca kabler som kan brukes gjennom den? Kabel fra pc til boksen? Hvilken kabel da? Og hvilke kabler til monitorer. Er temmelig ny på dette så er ikke helt med. Kan jeg bruke teip på jord pinnen i xlr kabelen også? Det er vel heller ingen varig løsning da?
 12. Hei Det eksterne lydkortet har ikke så mye med dette å gjøre. PC er koblet rett til studio monitorene. Støy skje når strømkabel settes i pc`n Eller mener du lydkortet i laptopen? Det er ikke støy når jeg bruker headphones direkte i laptopen så vidt jeg kan huske. Det er ikke støy når jeg kobler utstyr, eks Axe-fx, til eksternt lydkort og så videre med firewire til pc og kabler fra eksternt lydkort til monitorer. Kun ved lydavspilling fra pc til monitorer ( med en gang denne kabelenb kobles til pc) Er den hifi tingen( se link) noe som kan brukes i min oppkobling?
 13. Jeg prøvde y til 2 xlr. Det også støy. En annen ting, den koblingen funket ikke så lenge 1/4 jack kabler stå koblet i monitorene på samme tid! Kan man bare koble en type kabler i på samme tid?? Alt støy forsvinner uavhengig av kabler, når jeg kun kjører på pc batteri.. Jeg skulle visst hvordan en løfter jord i kabelen??
 14. Det er mulig, men musikk spiller jeg rett fra pc til monitorer, ikke gjennom ekspernt lydkort ( Echo Audiofire 4) Fant denne http://www.hifiklubben.no/produkter/kabler/diverse-kabler/argon_ground-loop-isolator_argglibk.htm Hvordan kan den kobles mellom pc og monitorer Gluke; Hvordan løfter man jord i kabelen...?
 15. Hei det er nok ikke så enkelt. På de forrige monitorene prøvde jeg y kabel fra pc til jack inngangene på monitor ( balanserte) men den samme støyen Nå kjøpte jeg disse http://www.krksys.com/manuals/rpg2_manual.pdf for å ha mulighet til å bruke 3 innganger, rca, xlr og jack. Jeg vil bruke det til både musikk fra pc og til Fractalen ( direkte til onitorer og gjennom lydkort) slik at jeg slipper å koble om ved ulik bruk. Phonic monitorene hadde ikke rca inngang slik som KRK. Jeg tror det ikke er groundlift knapp på monitorene,se manual
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.