Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

eroald

Medlem
 • Innholdsteller

  302
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om eroald

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  musikk, idreett
 1. Kate Perry og Aleksander Rybak men egentlig skammer jeg meg ikke, for det svinger no sinnsykt!
 2. eroald

  Koring

  Enig, men kan være litt farlig dersom du slutter å lytte til melodien, kan du den "for godt" så kan du bli ukonsentrert og glemme deg... men for all del, lær deg den så den sitter i ryggmargen.
 3. Hold deg langt unna rørforsterkere! Microcuben kan du faktisk ta rundt skuldra å gå rundt i huset å spille (hvis dette skal være ønskelig), evt kan du kjøpe hakke større cube (15 eller 30) dersom du vil jamme med kompiser. Rørforsterker har du hvertfall ikke brukt for...
 4. Tigh og Bakpå: D´angelo - Untitled (how does it feel), har ikke funnet ut om jeg elsker eller hater låta, er dødsfett, men blir kjempestresset! Ole Børud - Shakin the ground, denne skiva har han med seg noen av norges kuleste musikere, dønn tight funk med rockeriff:) Køhn/Johanssen sekstett: fet norsk, groovy jazz. D´sound: Norges mest tighte bass og trommerekke. Obligatorisk: Stevie Wonder Earth, Wind and Fire Tower Of Power
 5. burde vel slenge med at jeg solgte Gibsonen min for det samme som jeg kjøpte den for 4 år tidligere...
 6. Har selv en Tonetrunk 55, og får plass til 4 pedaler ( OCD, Bluecollar, Boss tremolo og DLS EchoTap) Pluss wah og Volumpedal. Bruker Borrelås og har opplevd ei gang at hele brettet lå i bunnen av baggen når jeg åpnet den, men har ikke byttet til DuelLock fordi jeg har endel til pedaler jeg bytter på å ha med sånn litt etter dagsformen, så slipper jeg å stå å rive og slite for å få de av (som Leo nevnte)
 7. Ephi eller Greco. Hadde selv en Gibson les paul standar i 4 år, var veldig fornøyd med den, kjempe gøy gitar, men ephi og greco leverer varene de også. Kvalitetsforskjellen sammsvarer ikke med prisdifferansen (synes jeg da)
 8. http://www.cosmopolite.no/program/cosmopol...r/bona_gadd_luc billetter bestilt:)
 9. bare for å utlede ligningene dine litt: meg=jazz-rølp-Coltrane-tele Rølp=jazz-coltrane-tele-meg greit å vite:) btw; bra sang!
 10. intrykk etter første gjennomhøring: Mye fint! kjempe bra tonevalg og deeeelig avslappende feeling! men... kansje litt mange ideer på 3 min? Får kansje ikke helt den Grooven som er så viktig i RnB (NeoSoul?)? kansje litt få knagger å henge ting på? men du har jo stål kontroll og full oversikt over musikken (ikke bare gitaren)! stå på!
 11. Sweet!! takk! *sette på ønskelista* Det er forøvrig den ubestridte "ta-bussen-hjem-å-kikke-ut-av-vinduet-og-tenke-over-livet-mens-man-hører-på-nydelig-musikk"- plata
 12. Har lagt merket til et instrument som blir brukt endel rundt omkring og som jeg syns har en nydelig klang, men vet ikke hva det heter, og det er her dere kommer inn for å hjelpe. Det blir brukt på denne videon f.o.m 04:46, og er det som blir brukt til å spille melodilinja med.. Setter veldig pris på hjelp:)
 13. fytti! hippeste musikerne i Norge! Børge Petersen-Øverleir er jo den ubestridte popgitar kongen i Norge, solon hans på to små planter fikk meg til å hoppe i sofan! Geir Sundstøl får pedalsteelen til å synge! Hvor får man kjøpt Guyatron forsterkere i Norge?
 14. tar selvkritikk på ordelingsfeil;)
 15. sykt taktisk å vente til at hitten ikke lengre spilles på radion, slik at alle pengene er blitt presset ut, for SÅ å kreve alle pengene!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.