Web Analytics
Jump to content

Mattå

Medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About Mattå

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  ols

Mattå's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Heisann, folkens For tiden øver jeg meg på en del forskjellige teknikker, men føler det stopper litt opp på alle, så jeg lurer egentlig på hva fremgangsmåten deres har vært på de forskjellige. Vet det hjelper å øve, og det gjør jeg opptil 4 timer dagen - Kjappe arpeggios får jeg bare ikke til, eks; e-12h15 g- 15 Håper noen skjønner Men ihvertfall sliter jeg med å få den jevn. Jeg sitter en halvtime til dagen med den, men ser ikke fremskritt. Utrolig demotiverende, men jeg SKAL lære det. - Gjøre pinch-harmonics fort. Ja... Jeg klarer bare ikke å få plekterhanda til å "klype" kjapt nok Av mangel på bedre forklaring. - På begynnelsen av master of puppets soloen, så har du denne; |----19-15----17-14-------------17-14----15-12-----------------------|} |-17-------17-------15-15-15-15-------15-------13-13-13-13-----------|} Den klarer jeg i fullt tempo, men av en eller annen grunn så ringer alltid gstrengen når jeg skal tilbake til e. Den legger nærmest til et ekstra slag. - SÅ, den største av alle. Jeg har alltid konsentrert meg om å ha det gøy med spillinga, men jeg ser jeg må få inn litt teori iht. soloer. Når folk sier det spiller solo i c, for eksempel. Hvordan vet de at sangen går i det ? Høres kanskje helt dumt ut ? Kan du spille i en annen grunntone enn sangen ? Takker for alle innspill forresten
 2. BUMP ! Come om people Er vel ikke bare hip hop typer i Kristiansand vel ?
 3. Blæh, har ikke vært inne her på en stund... Men, hvis du fortsatt er up, så gi beskjed
 4. Heisann, er en fyr på 18 år som nettop har flyttet hjem til Kristiansand, etter 9 år i Haugesund. Så, nå er på jakt etter noen å spille med Åpen for å spille de fleste sjangrer, men det er i rock/metal og pop jeg passer best. Er ute etter noen som er villige til å satse litt (om det viser seg at musikken blir bra), og vil gjerne få til å spille en del live, og evt. starte studioprosjekter. Jeg er vel ikke blant de teknisk beste gitaristene, men jeg vil si jeg skriver tålig bra riffs, og blir bare bedre. Ta kontakt på pm, eller mathiasmoseid (at) yahoo.no
 5. holder på med introen til Cliffs of dover Skal love jeg har fått et par vannblemmer. Men den sangen SKAL læres !!!! Noen som har noen gode råd ? Jeg sliter jo selvfølgelig litt med farta, men andre ting jeg bør huske på ?
 6. Hey, jeg har nå spilt en god stund på gitaren, men har kommet utfor et problem... Jeg picker liksom bare ut i lufta, uten kontakt med gitaren. Men dette blir jo sykt strevsomt når jeg skal palm mute strengene, så alt koker ned til; hvor skal jeg ha hånda ?
 7. Heisann, har nå spilt en stund etter bare tablatur, osv... Men nå har jeg kommet til et punkt der jeg ikke selv klarer å spille det jeg ønsker. Er i hovedsak metall, rock osv jeg spiller, jeg regner meg selv som nybegynner. Jeg betaler selvfølgelig for dette.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.