Web Analytics
Jump to content

orcuz

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About orcuz

orcuz's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Da har jeg henta den. De sa de hadde sett over og finjustert litt, men at den var ganske fin i utgangspunktet. Jeg klarer ikke se noe galt med den hvertfall sä håper den er som den skal :-)
 2. og alt det må gjores med en gang du kjøper den ? Han så jeg skulle få den fiks ferdig og klar og at jeg skulle komme tilbake om 10 min.
 3. Har nettopp kjøpt gitar (ble ibanez v72) men lurer da på hva som skal inngå i en stup ? Han på gitarbutikken sa det var gjort på noen få min, så er litt nervøs for at jeg ikke får en full stup som alle snakker on at er så viktig. Så tenkte spørre han om alt er gjort, men vet ikke hva som skal gjøres ?
 4. Ahh, tusen takk =) Er alltid ved en pc, så den online funker. Fant også en til telefonen min =) Android ;-)
 5. Hei! Driver å skal lære meg å spille gitar, og har skaffet meg Learn and Master the gitar (dvd kurs med hefte) der snakker han om at jeg er klar for neste lession, når jeg kan spille noen av øvelsene 1 85bpm (regner med det er beet per minute eller noe) men hvordan vet jeg når jeg kan det? Er det en sånn maskin som "klikker" jeg da skal bruke? Hva koster en sånn maskin i såfall (sånn ca)
 6. Hei! Jeg driver å skal kjøpe meg gitar for å lære å spille. Jeg har kommet frem til at jeg vil ha stålstrenger, og helst en sort gitar. Har derfor sett litt på denne som da kommer på ca 1300 ink frakt. Jeg ringte til min lokale butikk idag (bor i Lillestrøm) de har en Watson gitar (vet ikke type) på tilbud nå. Den koster egentlig 1595, men koster nå 1000,- de har ingen "pakke" men en bag koster hos dem 495. Jeg for derfor gitar med polstret bag for 1495,-(jeg trenger ikke reim og tuner, og plekter er nesten gratis) i tilegg justerer de gitaren for meg, så den blir lettspilt osv, samt justerer den igjen når den er "innspilt" de kan også hjelpe meg med bytte av strenger og lignende når det er behov for det. Jeg vil helst handle hos lokal butikk, så jeg har noen å forholde meg til (siden jeg ikke kan noen ting om detta), men har ingen ide om hvordan den Watson gitaren er i forhold til den Ibanezen. Jeg vil nok ikke merke forskjell helt i starten, men vil ikke måtte bytte gitar om 2 måneder, for at den første jeg kjøpte er for sårlig heller liksom =) På forhånd takk for all hjelp =)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.