Web Analytics
Gå til innhold

Agif

Medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Agif

 • Rang
  Nybegynner
 1. Noter til Sorgens Kammer (Dimmu Borgir) anyone?
 2. Agif

  Deep Purple

  Det var EN fet konsert!
 3. Ikke lett å plukke når du nesten ikke har hørt den
 4. Jup, vi skal lage en versjon av Kråkevisa med bandet, og så trenger vi noter. Noen som har/kan plukke? Den heifara, falturilturaltura-sangen. Om mannen som gikk seg i vedaskog og skøt en kråke. Opsann, feilposta.
 5. Jup, leter etter fine instrumentaler. Ikke noe sære greier - noe fint. Gjerne moll.. Helst noe enkelt, noe som får jentan til å si "awwww".. Kanskje noe alla den flåklypa versjonen her: http://stud.ntnu.no/~scheen/gitar/flaklypa.wav Tenk leirbål, igjen
 6. Vi sang ingenting. Hadde bare jamsession vi.
 7. Vi spilte i går kveld, og hanka inn rolige 800 på to og en halv time.. Var ikke noe stress med gitarene, og jeg stemte bare en gang.
 8. Smud med snø, ja, men vi benker vårs til inne på en trikkestasjon eller noe. Jeg er naiv nok til å innbille meg selv at vi ikke blir bortvist på selveste OD. Men blir jeg det skal jeg sørge for å si ekstra høyt at "OK, du gir vist beng i menneskehandel og fattigdom, du!" slik at alle rundt hører det. Håper nesten jeg blir bortvist, slik at jeg får muligheten til å gjøre det
 9. Carwash metal, ja. Ok, folkens: Litt seriøst denne gangen.
 10. Hvilke typer metall har vi egentlig? Trash, heavy, death, doom, black, gothic.. Kommer dere på noen? Er det noe som heter Viking Metal?
 11. Lurte på om noen har erfaringer med å spille gitar på gata. Jeg og noen kompiser tenkte vi skulle ta en aldri så liten jam på operasjon dagsverk. Vi tenkte at siden det faktisk er OD, så kommer vi ikke til å bli bortvist fra noe sted. Hva tror dere? Og er det farlig for gitaren min (morgan akkustisk 12-strenger) å være ute i kulda en hel dag? Jeg mener ikke sånn at tuningen forsvinner, det er jeg klar over, men kan kulda ha noen skadelig effekt på gitaren (treverk som sprekker e.l.)?
 12. ahhh, SMUD! Dette, folkens, er kunst! Digga spesielt den baksiden..
 13. Agif

  Ocarina

  http://www.songbirdocarina.com/index.html
 14. Jeg bygde en gitar som et prosjekt i kunst og håndverk i tiende. Gitaren funker dødsbra, og ser ganske bra ut. Bilde kommer kanskje. Det er faktisk ikke så vanskelig som folk skal ha det til. Da hadde jeg bare spilt gitar i rundt et år. Med nok research og arbeidstimer, gikk det helt greit. Jeg er lei av å høre på pessimister!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.