Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

tinitus

Medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om tinitus

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 344 profilvisninger
 1. Prøv forslaget til gitarzan og kjøp en feedback-buster som RalphDarwin linker til. En sånn er lurt å ha liggende. Tape over lydhullet på gitaren er kun en nødløsning.
 2. Veldig fine gitarer.... Jeg liker godt Parlor. Men det er jo obligatorisk med egne bilder av det aktuelle eksemplaret..
 3. Hvis jeg ikke husker feil mener jeg at prisen lå på rundt 75.000,-
 4. I teorien hadde denne fungert like godt i alle stålstrengsgitarer, hvis den hadde passet! GS Mini har en forhåndsmontert brakett inne i kassa som disse pickupene passer rett inni.
 5. Jeg hadde gått for en LR. Baggs M1A som Concker linket til litt høyere oppe. Det er jo tross alt en billig gitar som det ikke er verd (IMO) å investere veldig mye penger i. Og M1A låter veldig fint. Evt en Takamine Tri-ax som i bunn og grunn er samme pickup (også utviklet av LR Baggs) som M1A bortsett fra at denne er svart og at du kan bytte mellom aktiv eller passiv ved hjelp av en bryter.
 6. http://www.purewaveaudio.com/product/CND-MBRACE/MBrace-Guitar-Holder.html Dette er et mye rimeligere alternativ enn den du linket til, men vet ikke om de sender til Norge.
 7. Jeg må si meg helt enig med Tommern her. For meg er en custom gitar "custom made", altså spesialbestillt av kunden. Skredddersydd om du vil. En custom spec'et av produsent pleier jeg å kalle custom shop.
 8. Denne: http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=711969&artno=213759 Det er en slik CastorFiber forklarer at du kan lage selv, men denne er ikke kostbar. Stereo i ene enden og hvert sitt mono signal i andre. Den jeg linker til er vel 2 m, vet ikke om den finnes i lengre lengder. Du kan evt. forlenge den med en stereo jack hann/hunn.
 9. Mulig jeg ikke er helt med, men er det ikke sånn at du trenger enten en stereo eller to mono? Da er det vel sånn at hvis du skal spille live via et trådløst system trenger du to kanaler/trådløse sendere (i mono). Edit. Litt sent ute. tommern var raskest
 10. Er det noe sånt du tenker på? http://www.musiciansfriend.com/guitars/morley-twin-mix-aby-switcher-splitter-combiner
 11. Jeg også digger cutaway og faller oftest utseendemessig for det, selvom jeg også har uten (dog bare en). Nå kan ikke jeg erfaringsmessig si at dette stemmer siden jeg aldri har A/B testet samme modell med og uten. Jeg har en god stund visst at Taylor har påvist ,ihvertfall på sine modeller, at cutaway ikke påvirker lyden. Men jeg har hørt at dette er noe Martin mener? Det ville jo forklart hvorfor Martin har flest modeller uten cutaway mens Taylor har flest med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.