Web Analytics
Gå til innhold

guitarmarathon

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om guitarmarathon

 • Rang
  Nybegynner
 1. Vi hadde 80 påmeldte men, det var 5 grader og pøsende regn tidligere på dagen, så det var nok mange gitarister som valgte å sitte hjemme å ha det varmt, i stedet for å stå ute å fryse. dersom noen slår rekorden vår arrangerer vi det innendørs neste gang:-)
 2. I Harstad samlet vi 60 el-gitarister og spillet hele Deep Purples smoke on the water. Er det noen andre byer som tar utfordringen å samle flere? Dette er Norgesrekord!!! Se opptakene her :
 3. Vi jobber med budsjettet i disse dager, så det er litt tidlig å gå ut med pris før det er på plass, men vi har bestemt oss for å ligge på et moderat kostnads nivå, dvs. 1000-1500 lappen for full pakke, så prises hver enkelt workshop/clinic separat. et godt tips er å registrere seg på www.guitarmarathon.com så får du oppdtaring og prioritet på info når den er klar.
 4. Gitarmaraton 2011 Hei! Her kommer den første infoen om vår nye store gitar-satsing i Harstad, dette er også en invitasjon til dere om å delta på et eller annet nivå. Det er besluttet å gjennomføre et nytt prosjekt kalt gitarmaraton i Harstad, våren 2011, dette skal være en fagbasert samling for, av og med gitarister fra et bredt spekter av sjanger og nivå. Initiativtakerne til prosjektet er Harstad Kulturhus, Heggen videregående skole, Harstad kulturskole, Marios Musikkskole, Marios Musikk/Sound1 og Kultur i Troms. Første gitarmaraton skal avvikles i uke 11. Torsdag 17 - søndag 20. mars 2011 Konseptet er å tilby seminarer, masterclass, klinikker og konserter med profilerte gitarister fra inn og utland. Dette blir markedsført utover hele nasjonen og har som mål å samle 300-400 gitarister, som ønsker å delta som elever på forskjellige nivåer. Arenaer som er tenkt brukt er: Kulturhuset, Marios Musikk, Marios Musikkskole, Kulturskolen og evt. andre Det skal etableres et ”Festivalhotell” slik at den sosiale biten av arrangementet blir intim og mingle vennlig. I tillegg til instruktører skal også utstyrsleverandører som gitar importører, produsenter og fagpersoner inviteres til å delta, er dere interessert i å være med på dette? Programutvalget ledet av Finn-Ero Bustadmo er i full gang med arbeidet og vil gjerne ha innspill fra dere! Programmet for gitarmaraton slippes i uke 40/2010 : Allerede bekreftede deltakere er: #Fender Scandinavia stiller med sin produktsjef «Benty» som også har ansvaret for Customshop serien, han er en legendarisk gitartekniker brukt av mange storheter, de tar sikte på å være tilstede med egen stand. #Laney stiller med sin Gitarist Mathias ”IA” Eklund fra Freak Kitchen og Bassist Åsmund Wilter Eriksson. #Ashtone stiller med superbasist Wojtec Pilichowski som demonstrerer slapp hand teknikk. #Ibanez stiller med Carl A. Tideman fra Winds, Tritonus og Arcturus. Han demonstrerer Papping teknikk #Gibson stiller med Ryan Roxy fra Alice Cooper oog Slash #Metaldronningen Ida Haukland fra Triosphere Besøk vårt nettsted www.guitarmarathon.com Klasser og instruktører som er tenkt opprettet er: Klassisk, Jazz, Blues, Pop, Country/folk, Metal, Rock, med undergruppene: Lead, Rhythm og Bass. I tillegg til disse tas det sikte på å dele inn undergrupper basert på forskjellige nivåer, instrumenter og tekniske innretninger som forsterkere, effekter, pedaler etc. Så da er dere herved invitert til å være med å skape et nytt konsept, som skal fremme gitarkunskapene i Norge og forhåpentligvis øke interessen for gitar. Vi vil gjerne høre fra dere så snart som mulig. Mvh. Finn-Ero Bustadmo Prosjektleder hjemmeside
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.