Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hellride

Medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Hellride vant dagen sist Februar 4 2020

Hellride hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

123 Excellent

Om Hellride

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne ramlet inn i dag. En 2004/2005 Fender CIJ tele. Var klar over at den hadde hatt fabrikkmontert Bigsby i utgangspunktet og var egentlig superhappy, helt til jeg snudde den rundt og så at den derfor ikke hadde mulighet til "string-through". Burde sett nøyere på bildene. Da blir det å kjøre toploader ala Campilongo ..
 2. Dagens rig: '81 Greco Sg og 75 Fender Quad Reverb.
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=112617118
 4. Jepp! Jeg tok sjansen og anger ikke på det. Mahogny kropp og hals, rosewood gripebrett. Veldig bra hals i halvtykk/ medium+ C profil, meget bra båndjobb og oversadel. Zombie dust mikker (teit navn....) en p-90 og en semi hot humbucker i Matt Pike-gata. Det eneste som jeg komme til å endre er de usedvanlig kjipe mini-pottene og treveis switchen i kjent asia-stil. Jeg ente vel opp på rundt 6k totalt og det er en bra pris synes jeg.
 5. Har lenge vært på utkikk etter en Gibson RD-type gitar og kom for en stund siden over den britiske karen Chris Boult. Etter mye venting så kom denne endelig inn døra. Synes den ble ganske frekk. Lagd i Asia, men etter mine specs.
 6. Ahh, den der har vært min. Fin gitar, men jeg ble aldri helt venn med halsen Som andre skriver, fint at den kom til et godt hjem
 7. Har sett etter den perfekte "tele-aktige" gitaren lenge. Tror jammen meg jeg har funnet den. Linhof Special #87. Denne ble med meg hjem fra Vintagegitar i går! Bilder er lånt fra Vintagegitar.
 8. Ja, veldig. Den brukes stort sett bare på et par låter for å pushe cleanlyden litt ekstra, og det gjør det godt nok for min del.
 9. Helt enig. Jeg får inntrykk at mange synser uten å ha prøvd. Du kan spille stoner med hva som helst, det spørs vel mer på amp, pedaler osv. Jeg spiller stoner eller doom, eller kall det hva du vil, med alt fra tele og strat-singelcoils til les paul custom med forholdsvis lav output humbuckere og Reverend flat roc med filtertrons-aktige pickuper. Det handler mer om å skru opp volumet og pushe luft enn hva slags pickuper. Mine two cents...
 10. Det er nok bare en standard 76 ri i mahogny natural finish. Kommer egentlig med gull hardware og åpne svarte mikker. Jeg synes den ble fin med nikkel hardware. Ikke helt korina, men nesten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.