Hellride

Medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hellride vant dagen sist Oktober 1 2015

Hellride hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

103 Excellent

Om Hellride

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hellride

  Jet City forhandlere

  Nope. Kom bare over den!
 2. Hellride

  Jet City forhandlere

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=112617118
 3. Hellride

  NGD Boult Resistor

  Jepp! Jeg tok sjansen og anger ikke på det. Mahogny kropp og hals, rosewood gripebrett. Veldig bra hals i halvtykk/ medium+ C profil, meget bra båndjobb og oversadel. Zombie dust mikker (teit navn....) en p-90 og en semi hot humbucker i Matt Pike-gata. Det eneste som jeg komme til å endre er de usedvanlig kjipe mini-pottene og treveis switchen i kjent asia-stil. Jeg ente vel opp på rundt 6k totalt og det er en bra pris synes jeg.
 4. Hellride

  NGD Boult Resistor

  Har lenge vært på utkikk etter en Gibson RD-type gitar og kom for en stund siden over den britiske karen Chris Boult. Etter mye venting så kom denne endelig inn døra. Synes den ble ganske frekk. Lagd i Asia, men etter mine specs.
 5. Hellride

  NGD Gibson CS LP JR DC

  Ahh, den der har vært min. Fin gitar, men jeg ble aldri helt venn med halsen Som andre skriver, fint at den kom til et godt hjem
 6. Hellride

  NGD Linhof Special

  Har sett etter den perfekte "tele-aktige" gitaren lenge. Tror jammen meg jeg har funnet den. Linhof Special #87. Denne ble med meg hjem fra Vintagegitar i går! Bilder er lånt fra Vintagegitar.
 7. Hellride

  pedalbrett

  Ja, veldig. Den brukes stort sett bare på et par låter for å pushe cleanlyden litt ekstra, og det gjør det godt nok for min del.
 8. Hellride

  Vis oss din Strat

  79 Greco Super Sounds Se-600
 9. Hellride

  Vis oss din high-end gitar! Dyrere, jo bedre.

  Dyr nok i mine øyne. '82 Les Paul Custom.
 10. Hellride

  Hellride

 11. Helt enig. Jeg får inntrykk at mange synser uten å ha prøvd. Du kan spille stoner med hva som helst, det spørs vel mer på amp, pedaler osv. Jeg spiller stoner eller doom, eller kall det hva du vil, med alt fra tele og strat-singelcoils til les paul custom med forholdsvis lav output humbuckere og Reverend flat roc med filtertrons-aktige pickuper. Det handler mer om å skru opp volumet og pushe luft enn hva slags pickuper. Mine two cents...
 12. Hellride

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Det er nok bare en standard 76 ri i mahogny natural finish. Kommer egentlig med gull hardware og åpne svarte mikker. Jeg synes den ble fin med nikkel hardware. Ikke helt korina, men nesten.
 13. Hellride

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Da har exploreren fått nikkel hardware og motor city pickuper. Mangler bare nye tunere, som forøvrig viser seg å være småvanskelig å få tak i. Noen tips? Kluson 6 inline m pearloid i nikkel..
 14. Hellride

  Vis frem kosekroken din!

  Her er min lille kosekrok: