Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Enrique

Medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Enrique

 • Rang
  Nybegynner
 1. Nå snakket vi om andre fag.. ikke musikk.
 2. SIER IKKE DET! for all del... men for de som allerede har litt dårlige karakterer så vil en gjevn stigning være mye bedre enn å prøve 100% med en gang.. (DET ER MIN TEORI)
 3. Det hjelper ikke med 6'er i musikk, det har vi alle her inne.. men du må ha et snitt på 5ca for å komme inn på musikk/dans/drama, og ja det er EN linje og du må ha alle fagene.. hvis du ikke vil gå på privatskole som ofte koster ganske mye... Det er faktisk lurt å være dårlig på skolen hvis du gradvis forbedrer deg, da vil lærerene ofte gi bedre karakterer enn du fortjener... skjedde hvertfall med meg.
 4. Jeg var elev hos Mads Eriksen over ganske lang tid, kan ikke huske hvor lenge... Veldig god lærer men kjøp deg en teoribok for gitar hvis du ikke kan noen skalaer. Eller at du finner deg en annen lærer som er litt billigere før du begynner hos mads.
 5. Yep, men syns navnet på albumet er litt teit:P RØYK LITT MER LIKSOM.
 6. Jaja, vi får vente i spenning... hahah tror ringo er for gammal for DT!
 7. Jeg er sint på portnoy.. jeg kommer fortsatt til å høre på gamle dreamtheater og LTE, kommer også helt sikkert kjøpe eventuelle nye cder av gjengen... kanskje et skifte av trommis vil føre til et litt annerledes DT på en god måte.. men hvis DT blir dårligere.... DA BLIR JEG FORBANNA. mens alle de med sykelig dårlig musikksmak som ikke hører forskjell eller bryr seg om trommisen uansett skal få han......
 8. Avenged Sevenfold er det dårligste bandet jeg har hørt, ble faktisk irritert første gang jeg hørte de.. Nasal og EKKEL stemme på vokalisten som får LaBrie til å høres ut som en gud.. Jeg så på Mike som verdens beste trommis før, men nå kan han faen meg dra til helvete med det blå skjegget som matcher stemmen til vokalisten i AS.
 9. Opptaksprøven går på hovedinstrument, så du trenger ikke kunne 2 instrumenter før du har begynt..
 10. Syns de var relativt gøy jeg jeg mener det er jo øvelser og disse høres veldig bra ut i forhold til mange andre.
 11. naaah, så lett er det ikke... du må velge de rette tonene for at det skal høres asiatisk ut... men det er ganske lett egentlig når du får inn de riktige teknikkene... et typisk trekk er feks. --5--5/7/5-- altså spill en note og slide fort frem og tilbake.. dette har jeg hørt masse av i asiatisk musikk.. er litt vanskelig å forklare med skrift.... men du får prøve deg frem, hvis ikke du føler at du får det til så er det jo bare å spørre... jeg vil ikke ambefale at du bruker den standard pentatonskalaen alle kan... du bør lage en skala som strekker seg litt over halsen sånn at det blir lett å s
 12. Dette høres veldig bra ut, hvis du virkelig brenner for gitar så syns jeg du burde prøve å komme inn på en musikklinje uansett.. Men du må jobbe for dette også med tanke på at du mest sansynlig må ha 5 i snitt.. Det pleier også å være opptaksprøver der du kan score noen ekstra poeng.. Hvis du er god nok så trenger du egentlig ikke musikklinje, det er mye dans og tull du ikke trenger, men du vil uansett lære mye om masse forskjellig musikk. Du kan jo legge ut en video sånn at vi får se hvor flink du er.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.