Gå til innhold

PsychoDad

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om PsychoDad

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liker den veldig godt sjøl om eg egentlig ikke så stor fan av relic-gitarar. På denne er det imidlertid veldig bra utført og den føles som ein gammal innspelt gitar. Veldig bra hals og frets, jevn låg action heile vegen uten strengeklirr. Synes likevel den er ganske dyr og Fender Richie Kotzen telen er kanskje meir gitar for pengane, i alle fall brukt sidan Danocaster er omtrent like dyr brukt som ny. Men det spørs jo kva ein er ute etter. På Kotzen-telen kan ein skru på litt vreng, men det høyres ikkje like bra ut på Danocasteren. Cleanlyden er derimot heilt kanon. Så om du er ute etter ein klassisk telecaster og vil bruke rundt 20.000,- tippar eg du ikkje får gitarar som er vesentlig bedre enn Danocaster, uten at eg kan vere alt for bastant sidan eg ikkje har prøvd så mykje anna enn vanlige butikk-Fender tidligare. Både Kotzen og Danocaster er i alle fall bedre enn alt eg har prøvd av desse.
 2. Danocaster: Fender Richie Kotzen
 3. Kva er det du vil fram til med åpningsinnlegget? I overskriften seier du at "Nå skjer det jaggu ting i gitarmarkedet", men ut frå det du skriv i innlegget får innlegget får eg inntrykk av at det omtrent ikkje skjer noko som helst. Kva er bakgrunnen for innlegget? Har det skjedd noko spesielt i gitarmarkedet som du ikkje refererer til, men som det ligg implisitt at alle har fått med seg?
 4. Det at gitaren ikkje har f-hull er ikkje noko dei gjer for å spare pengar, det gir gitaren ein annan lyd.
 5. Gratulerer! Gretsch lagar herlige gitarar. Har inntrykk av at dei er litt undervurderte, men det kjem kanskje av at dei er såpass dyre, i alle fall her til lands.
 6. PsychoDad

  NGD

  Fikk denne i posten her om dagen: Gretsch White Falcon T-LTV Veldig godt fornøgd. Spesielt clean lyden er virkelig noko for seg sjøl. Og så ser den jo mildt sagt fantastisk ut. Beklagar dei dårlige bileta, dette er nok nærmare slik den ser ut i virkeligheita: Men det spørs om eg kanskje må skifte ut bånda etterkvart. Dei er litt små og smale, "vintage style" visstnok. Likar dei litt større sjølv, og gjerne i rustfritt stål. Nokon som har lyst til å anbefale nokon som er flinke til slikt? Kva kostar noko sånt om ein vil ha det gjort skikkelig, rundt 2000,-?
 7. You don't say. Har eg nevnt noko om at signaturlyden til Gilmour kjem frå ein Gretsch? Nevnte berre at han spelar ein Gretsch, men eg burde kanskje ha tatt med "av og til". At han som oftast blir sett med Stratocaster reknar eg med er kjent for dei fleste. Poenget var at mange Gretsch-gitarar har veldig flott clean-lyd.
 8. http://www.youtube.com/watch?v=Php_clYhTh4
 9. Gibson ES 335, eller noko i den duren må då vere perfekt. Hadde gått for ein eller annan slags Gretsch sjøl. Duo Jet kanskje. Gilmour spelar vel på noko slikt? Herlig cleanlyd.
 10. G&L Tribute er heilt genialt om eg skal dømme utifrå den Rampage-en eg har. Topp kvalitet og ekstremt billig. Meir fornøgd med den gitaren enn det eg har av Gibson, Taylor, Gretsch, Charvel osv. Klarer ikkje heilt å skjønne korleis G&L USA kan vere verdt over dobbelt så mykje.
 11. Kult prosjekt med gode intensjonar, men gitaren var i mine auge dessverre ikkje spesielt fin. Trekk for H-S-H, headstock, glorete inlays, stygg farge samt at det totalt sett såg ut som om det ikkje var nokon heilheit over designet (JEM + strat + music man = GNG ?). Men vi som spelar på BC Rich har vel egentlig ikkje lov til å kommentere estetikk og slikt på gitarar.
 12. Nei, i forhold til Gibson er det nok ikkje rare forskjellen, men det føles bestandig litt uvant ut når eg begynnar å spele på BC Richen etter å ha spelt ei stund på 25,5 hals. No skal det seiast at eg spelar mest heavy metal, med ein del tremolo-picking og slikt så om ein spelar meir blues eller roligare ting vil ein kanskje ikkje merke noko særlig til det. Ein annan ting eg kan nevne er at det er 24 bånd på gitaren og i kombinasjon med den relativt korte halsen så blir det ganske trangt imellom bånda høgt oppe. Ikkje noko særlig for folk med tjukke fingrar med andre ord.
 13. Ingen anelse. Gitaren min er bygd av Bernie Rico jr. for BC Rich og den har i alle fall bra kvalitet. Ein ting som er verdt å merke seg er at BC Rich køyrer 24 5/8" mensur (scale lenght) på dei fleste modellane sine, noko som er kort i forhold til dei fleste andre gitarar.
 14. Gitt att ein har kvalitet over øvinga. Kan glatt øve så mykje og framleis vere ganske rævva om ein øver feil, og ein kan bruke mindre tid og bli veldig god om ein har eit fornuftig øvingsopplegg.
 15. Lønn og mahogany på kroppen, rosewood (palisander) på gripebrettet. Kjøpt frå beatstreetmusic via ebay.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.