elmo

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om elmo

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 1. elmo

  Erfaring med Taylor GS Mini?

  Har vel konkludert med at GAS har tatt komplett overhånd, tenker nå å spare opp til en 000-15m (eller tilsvarende), men dette er da dobbelt av mitt nåværende budsjett på 4-6000. Ikke har man ferdigheter til å rettferdiggjøre et slikt kjøp heller, hverken ovenfor meg selv eller samboer! Livsfarlige greier å surfe etter gitar... Må nok innom Ivars og se hva de har å tilby, den Tanglewood'en så snasen ut, om enn muligens utenfor budsjett pr. i dag, finner den til ca. 8500 på nett.
 2. elmo

  Erfaring med Taylor GS Mini?

  Takker for innspill! Er i utgangspunktet ikke på utkikk etter en liten gitar, blir nok neppe å frakte den rundt omkring. Jo mer jeg tenker på det jo mer kjenner jeg at jeg muligens ville angret i ettertid på en 3/4 gitar kontra full størrelse. Får ta meg en tur til den lokale sjappa og se om det er noe som faller i smak der før man tar en avgjørelse. Mener de skal ha en Martin LX1 inne som skal være i ca. samme størrelse (om en litt mindre), får prøve å kjenne litt på den om størrelsen vil ha noe å si for meg.
 3. Er på vippen til å anskaffe en akustisk gitar og lurer svært på en Taylor GS Mini. Bruksområdet vil være sofa klimpring med fokus på fingerspill. Det jeg lurer på er om jeg kanskje heller burde gått for en full størrelse gitar (GA eller GS størrelse), eller om mini'en vil holde til mitt bruk? Er vel ikke noe fasit svar uten å gå i butikken selv, men er ikke kjent med Taylor forhandlere i Tromsø. Omtaler på nett er jo (nesten) utelukket positiv, størrelsen er også tiltalende med tanke på manglende lagringsplass. Lurer på at GAS'en kan ha tatt overhånd og man har sett seg blind på omtaler rundt denne gitaren, så innspill hadde vært flott.