Web Analytics
Jump to content

Pondus93

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Pondus93

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

1,290 profile views

Pondus93's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Ja, det va da noe man kunne gjort!
 2. I vet, but, but... It's not only only (Solberg)
 3. Dette bildet kunnet ha blitt bedre hvis det ikke hadde vært på grunn av lyset, men er med i en konkurranse og håper noen i dette forumet vil stemme på bildet mitt? Det er kanskje ikke det beste men, prøvde å være litt kreativ da... Stem her! http://bit.ly/KngYCC
 4. Lurer bare på hvem som har kjøpt "meet & greet" - pakka? Jeg kjøpte det i høst, men synes det er merkelig at jeg måtte skrive ut kvitteringa og ta den med til konserten + ID, for å komme inn, hvorfor får man ikke vip billetter sendt til postkassa liksom?
 5. Yngwie Malmsteen's Rising Force Rising Force Utgitt: 1984. Innspilt: Record Plant Studios i Los Angeles, California, 1984. Sjanger: Neo-Classical Metal. Lengde: 39:16 min. Label: Polydor Records. Produsent: Yngwie Malmsteen. Type/Moods: Aggressivt, Intensiv, Dramatisk, "Glødende", Elegant. 1. Black Star 4:53 2. Far Beyond The Sun 5:52 3. Now Your Ships Are Burned 4:11 4. Evil Eye 5.14 5. Icarus' Dream Suite Op. 4 (Based on Remo Gizaotto's "Adagio in G minor") 8:33 6. As Above, So Below 4:39 7. Little Savage 5:22 8. Farewell 0:49 "Black Star åpner ballet med sin flotte akustiske intro, men derfra og ut var det umulig å si hva en kom til å høre på denne genredefinerende utgivelsen. Hvinende gitarer ispedd alt fra hardrock-influenser til klassiske delstykker utgjør kjernen i dette åpningssporet som gir meg gåsehud den dag i dag. Da jeg i sin tid hørte denne skiva for første gang slet jeg umiddelbart med å finne et sammenlikningsgrunnlag, for min del var dette første gangen jeg hadde hørt noen spille gitar på denne måten. Far Beyond the Sun åpner ikke stort mye verre - personlig vil jeg trekke frem denne neoklassiske rockehybriden som et av Malmsteens flotteste øyeblikk noensinne. Melodien er mer tiltalende enn Miss Universe og alle Bond-pikene til sammen, og de progressive gitargangene vokser seg mektigere for hver gang du lar skiva snurre i spilleren. Legg til de lynkjappe solopassasjene som nok har fått mer enn en gitarist til å rive seg i håret av frustrasjon, og vi sitter igjen med en neoklassisk klassiker. "
 6. Det er liksom det problemet jeg har, hva er det jeg VIL ha!? Jeg har Marshall EH-1 Echohead som funke som fy, men pedalen blir liksom så alene der på bakken, hehe. Kanskje jeg investerer i en "big bad wah"..
 7. Lurer på hvilke effekter (Multieffekter osv.) er det som passer best til Marshall JVM4010H... Altså hvordan jeg burde koble dem osv.
 8. Ja, har undersøkt jævla lenge, men så er JVM 410h til Joe annerledes enn min og din, spent på signaturmodellen neste år Men wah-pedalen ska jeg nå ha, hehe
 9. Har lenge interessert meg over Joe Satriani's pedaleffekter som han bruker, blant annet signatur pedalene hans. Har sett live-oppsettet han har brukt i det siste, blant annet Marshall JVM 410h (prototype). MEn jeg blir litt forvirret pga. hva er det han bruker mest av av "VOX - The Satchurator" og pedalbrettet til JVM 410h? Jeg har selv Marshall JVM410h med 1960a kabinett og jeg er jævla fornøyd med det, men er vell ikke så mye vits i å kjøpe Satchurator distortionpedal når jeg får krefter fra forsterkern? Kunne egentlig tenkt meg å kjøpe "Ice 9 overdrivepedal", "Time Machine Delay" og "Big bad wah", men er litt usikker.... Hva syns dere? PS.. ZZzzzZzzZz
 10. Kult att du faktisk vurderer Charvel 375 deluxe - http://www.finn.no/f...nnkode=26834793 Jeg anbefaler den rett og slett, kjenner selgeren inn og ut, og denna har han spilt på som proff på mange konserter med det gamle bandet vårt. Spilte blant annet Be Quick or be Dead og denna er rå!! FAEN, kjøp den!!
 11. Litt lite bilde, men Starway to Heaven ble en hit igjen i bygda mi etter denne konserten! hoho
 12. nomnomnom, sikker på at det kjem te å fungere etter å skrevi på gitar'n?
 13. Lurer på om det er noen her i det hele tatt som vet/anbefaler hvordan jeg får GULL-TUSJ på min svarte stålstrengsgitar til å sitte fast, uten vask og slikt, som som på signaturgitarer, der artisten har skrevet navnet sitt, også blir signaturen trykt på eller no,........... SOM SOM "Fender merket" som sitt på gitarhodet... Håper noen skjønner meg!! ... For jeg bestemte meg å finne fram den aller første stålstrengsgitar (i svart) jeg kjøpte, og få så mange venner som mulig til å signere den med gull-tusj... Også få signaturen til å sitte fast til evig tid! Vet spørsmålet høres litt smårart, men trur nok det er mange som har tenkt på dette, håper jeg. Hvis dette blir til, blir gitar'n -- den ultimate. Håper noen har et jævla bra svar... [Filene er eksempler)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.