Web Analytics
Jump to content

Munnspiller

Medlem
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About Munnspiller

Munnspiller's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hei! Jeg vil dele med dere noen tanker jeg har gjort meg og jeg er interessert i aa hoere deres meninger. Jeg anser meg selv om en relativt dyktig musiker. Jeg vet det er mange der ute som er mye bedre enn meg og jeg har mye aa laere, men jeg kan spille og skape god musikk og jeg forstaar hva jeg gjoer. Men det er en ting som ofte faar meg til aa tvile paa mine egenskaper. Jeg er utrolig daarlig paa aa laere meg andre sin musikk, men paa den andre siden saa er jeg ganske dyktig paa aa skape musikk. Det er ikke vanskelig for meg aa sette meg ned og lage en helt ny sang som er relativt fengende. Jeg snakker ikke om aa bare spille noen tilfeldige akkorder, men aa sette sammen en interessant akkordprogresjon med en groovy bass linje og en fengende melodi. Jeg har ogsaa et godt oere naar det kommer til jamming. Jeg har venner som er utrolig dyktige paa aa plukke opp sanger, men det virker som om de mangler noe naar det kommer til den kreative delen av musikk. Skapningen. Er det slik at man er god paa det ene eller det andre?
 2. Jeg kommer tilbake til Norge engang neste uke etter et langt opphold i utlandet. Planen min er aa bli i Oslo noen maaneder, men det kommer ann paa en rekke faktorer saa kanskje blir jeg bare noen uker. Uansett saa har jeg lyst til aa finne en dyktig gitarist som har lyst til aa spille blues. Det er lenge siden jeg bodde paa en fast adresse og jeg lengter virkelig etter aa spille regelmessig med noen og skape en dialog sammen. Noen som er interessert? PS Noen som vet om jams i Oslo? Er det noe miljö for blues der?
 3. @Ukulelesolen Om det kommer så langt at vi faktisk skal arrangere et treff (jeg ser for meg at vi leier et billig lokale for en dag og har endel forskjellige aktiviteter der), kunne du da tenke deg å holde et lite kurs eller noe lignende? Det ville jo vært en ypperlig måte for deg å komme i kontakt med ukulele spillere her i Bergen, og det ville også være et stort trekkplaster for å få folk til å komme i det hele tatt.
 4. Jeg laget denne tråden for å forhøre meg om det er noen ukulelespillere her som er bosatt i Bergen. Tanken var at det hadde vært trivelig å samles en gang for å spille og dele erfaringer. Jeg laget en gruppe på facebook (som jeg lenker til nederst), og om det etterhvert er nok folk som melder sin interesse så kan vi prøve å få til et treff http://www.facebook.com/home.php?sk=group_218161231540066
 5. Kommer nok ikke til å flytte fra Bergen med det første @Sarge Jeg bor i Bergen, nærmere bestemt Søreide.
 6. Jeg er på utkikk etter en gitarist som kunne tenke seg å jamme blues en til to ganger i uken. Vi kan ta det hjemme hos meg, jeg har god plass og forsterkere om det skulle trenges. Artister jeg liker: Little Walter Sonny Terry Robert Johnson Tampa Red Jeg spiller munnspill.
 7. Er det noen som spiller ovenfornevnte instrumenter som kunne tenke seg å bli med i et bluesband? Det blir et prosjekt med stor fokus på jamming og moro, og veldig liten (ingen) fokus på å spille ute. Vi ser for oss et band bestående av to gitarer, bass, trommer, piano (keyboard), munnspill og vokal. Spiller du et annet instrument er du hjertelig velkommen til å prøve deg
 8. Jeg er med! Jeg spiller hovedsakelig munnspill, men kan fylle inn litt akkorder og bass med keyboard om det skulle være ønskelig også
 9. Jeg digger musikken din! Spesielt Naked E! Ser frem til å høre mer av dette
 10. Jeg begynte med å finne de forskjellige akkordene, deretter har jeg egentlig bare eksperimentert og prøvd meg frem. Jeg fylte inn med litt musikkteori og så noen filmer på youtube av andre som spiller piano når jeg gikk tom for ideer, men i de store trekkene har jeg lært alt på egenhånd. Det er jo tross alt bare en haug med knapper som skal trykkes på i varierende rekkefølger og kombinasjoner. Jeg startet vel opp tidlig i høst og føler nå at jeg får det til ganske bra. Sliter veldig med å spille akkorder og melodi samtidig, men å spille akkordene delt opp utover to hender går ganske greit. Red.: Søk google etter posisjonering av ben, rygg, armer og hender. Dette er veldig viktig å gjøre riktig.
 11. Om noen har interesse av det så har jeg satt sammen en liste med julemusikk i sjangeren jazz og blues. Det er jazz som dominerer lista, men det er også noe blues. God jul!
 12. Jeg har en spotifyliste som jeg regelmessig legger til nye bluesartister i. Jeg bruker den som et slags referansepunkt når jeg skal sitte å høre på musikk (det er så fort å glemme en artist eller ti), så det er aldri mer enn to-tre sanger av hver artist. Listen inneholder både blues og jazz.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.