Web Analytics
Gå til innhold

IronMaidenFan

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om IronMaidenFan

 • Rang
  Nybegynner
 1. Tusen takk for en bra oversikt! Men går ikke sangen i E-Dur? Denne går i D-Dur? Hvilke akkorder må man spille hvis den skal gå i E-dur? Nei, har ikke mastergrad innenfor musikkteori nei...
 2. Noen som har tabs eller akkorder til denne sangen av DDE? HAr funnet ut første delen, men trenger å vite akkordene på verset og refrenget.
 3. Jeg er ganske mye italiensk og har vært mange ganger i italia og kan si at DiMeola er et italiensk navnetrekk!!!
 4. han er maidenfan, fender er tingen da vettu Haltan: feil, Ildhardh: rett! Det er to ganske forskjellige verdener. Dessuten liker jeg stratens former, lyd og spillbarhet bedre enn RGen. Dessuten har "alle" en ibanez RG. Men Fender stratt er derimot et kjempeoriginalt valg mener du..? Du har et poeng, men derfor vil jeg også ha straten min veldig tilpasset.
 5. Jazz er helt greit det, men det tar lang tid for å "forstå" jazz. Iallefall for de fleste. Det som er ille å høre på derimot er FRIJAZZ!! Det er bare en masse "musikere" som "improviserer" i høy grad jazz, og resultatet er virrvarr og lite morsomt å lytte på.
 6. han er maidenfan, fender er tingen da vettu Haltan: feil, Ildhardh: rett! Det er to ganske forskjellige verdener. Dessuten liker jeg stratens former, lyd og spillbarhet bedre enn RGen. Dessuten har "alle" en ibanez RG.
 7. Jeg vurderer å gå til innkjøp av en 6000,- mex-strat og legge til en del nye godsaker som: bedre tremolo (en locking type), nye pickuper (H-S-S, med SD hotrails i midten og neck og en foreløpig ubestemt humbucker i bridge), ny "nut", nye stemmeskruer og evt. andre nye deler. Er dette noe vits, og bør jeg heller kjøpe en dyr strat med "dårligere" pickuper og mindre muligheter (sett at jeg ikke får den som JEG vil ha den)?
 8. Takk for hjelpen deres. Fant egentlig ikke ut av noe nytt, men takk uansett
 9. Er det noen med en Randall RG100 her som kan komme med forslag for å emulere forskjellige artister? Jeg lurer egentlig mest på noen som kan vise meg presets til maiden og thin lizzy-aktig lyd. Alle forslag er velkomne! Mvh. Kristian
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.