Web Analytics
Gå til innhold

turbomoe

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om turbomoe

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 24. april 1960

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Musikk, Natur; Sol - fjell - skog - sjø. Fluefiske.
  Glad i vin med og uten mat.
 1. Jeg var ferdig med mitt studio rett før jul, plassert i 2. etg i en bygård. Jeg har brukt metoden til kristoffereide men brukt lydplater. Gulv; 20 + 10 cm (8" bjelkelag på gummiklosser + 4" bjelkelag på tvers oppå det) Vegger: 2x 10 cm med 2-3 cm luft imellom og tak 15cm. Dobbel gips i gulv, vegger og tak. Det er bygget som et 'rom i rommet' slik at det ikke er fysisk kontakt med det som var 'eksisterende rom'. Lydlekkasje ut er blitt veldig bra. Du kommer langt med 50' hvis du gjør jobben selv. + 10' til doble lyddører. Skal du ha håndtverkere til å gjøre jobben kan du plusse på 100'. Innvendig akkustikk brukte jeg ca 12' på, kjøpte diverse fra Prolyd i Oslo. Mitt problem er lufting/lydlekkasje....det sliter jeg med enda:-)
 2. Hei, er fortsatt innom her av og til...og det er riktig som Greenman sier. Beklager at jeg ikke har stengt tråden, sliter alltid med å få til det:-). Vi har altså fullt band og øver nå til første gig, en privatfest med ca 100 folk, i Mai. Alt bra Greenman?
 3. Ambisjonsnivå; Ha det gøy og spille ute når vi er bra nok, ca om et år. Vi er 4 stk med en aldersammensetning på 20 til 55, både menn og kvinne (3+1, trommer 2 x gitar og vokal) som har noe veldig bra på gang. Du har kanskje spillt en stund eller har lyst til å ta opp igjen gamle kunster. Vi spiller cover nå i begynnelsen, men utvilkling og stilretning vil du være med på å påvirke. Vi øver 2 ganger i uka sentralt Oslo (Økern). Er det interesse her....??
 4. Interessant å lese om alles erfaringer. Selv er jeg snart 51 og spiller med folk på 55, 23 og 20. Sammen skaper vi i en blanding av ungdommelig overmot:-) og erfaring et musikalst fyrverkeri jeg aldri har opplevd før i et band. Jeg er helt enig i at personlig kjemi har mye å si. Noen her har trukket paraleller til næringslivet, der er jeg også helt enig; de eldre tar kanskje automatisk en lederrolle og bidrar med erfaring, 'stayer evne' og struktur mens de som er yngre bidrar med masse energi og drømmer......og drømmer er viktig!! Sist men ikke minst må dere småripsa også huske på det at noen av oss gamlinger faktisk fortsatt er 20....i hue. Råkknråll.
 5. Hei Tusen takk for interessen Viktoria, men vi har funnet ei dame med myyyee JW i magan:-)Lykke til videre
 6. What!! Finnes det ingen her som ikke har en liten Johnny Winter i magan??
 7. Ciao Greenman, du vet også hvor gammal jeg er i hue:-))) Joda, 35++ er nok i nærheten, det er vel kanskje der blues/70 talls rock'ere befinner seg selvom det finnes mange ynge, skikkelig dyktige folk også. Rock'n Roll will never die:-)
 8. Hei! Da er det bare noen få tiår til du er i din beste alder:-) Tusen takk for svar, men det blir litt på siden av det vi er ute etter nå. Det er nok mere lead vokal vi ser etter.
 9. 3 glade herrer fra i sin beste alder søker vokalist. Du må gjerne også traktere KB og/eller Gitar/munnspill. Vi har ambisjoner om å bli gode nok til noen gigs ila et års tid, men spilleglede og sosialt miljø er minst like viktig. Vi øver 2 ganger i uka og vil ila noen mnd. ha eget studio klart. Dette kan være sjansen for deg som har erfaring fra tidligere og har lyst til å spille igjen etter noen 'hvile år' eller deg som er på vårt nivå; har litt erfaring, føler at vi har noe å gi, men trenger noe tid til å bli bra sammen. Ikke vær redd for eget nivå, det viktigste er at du har et musikalsk hjerte!
 10. Hei! Det er interesse, feeling og guts som betyr noe, ikke hvor dyktig man er! Det er ihvertfall min erfaring. Har man det er det bare å øve! Setter pris på svaret ditt, jeg vet ikke hvor 'habil' jeg selv er heller, kanskje jeg bare er litt høy på pæra, he-he:-) Men jeg synes det er utrolig givende å spille for tida. Det er mulig det er noe på gang nå, men det blir i så fall i Oslo/Oslo vest. Vet ikke om det blir for langt unna for deg? Uansett ser jeg ikke etter superdyktige folk, det er spilleglede og kjemi som er viktig!
 11. Spiller i 2 hobby band i dag men vil spille mere rocka/ musikk. Eksempelvis Stones, Neil Young, Purple, Led Z , Eric Burdon, Free, Grand Funk osv. Er 50 år i kropp, 20 i hue. Spiller Stratocaster og Epiphone gitarer. Bossme 70 samt rørforsterker. Er i utgangspunktet ute etter å spille sammen med folk som er glad i all god musikk og har et veldig avslappa forhold til å bli kjent, altså ingen høye ambisjoner om stjernestatus:-)Holder til i Oslo.
 12. Hei Søker dere fortsatt? Jeg er 50 år (18 i hodet), spilte i band på 70/80 tallet og etter en laaang pause har jeg plukka opp gitaren, spiller kun for meg sjøl nå. Har fått igjen godfoten og har lyst til å spille med andre for moro skyld. Hva jeg liker; 70 talls rock/ blues, Stones, Neil Young (har godlyden), Almann brothers, Derek Trucks, Chick Corea, Miles Davis, Jeff Beck osv osv osv. Jeg er rocka av natur og spiller med 'feeling' framfor teknikk. Har endel egne riff, og spiller mye Neil Y for tiden. Epiphone gitar. Høres dette ok ut, ta kontakt med turbomoe.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.