Web Analytics
Gå til innhold

TallicaKid

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om TallicaKid

 • Rang
  Nybegynner
 1. Fint sted det, men studioet ligger forsåvidt i den frodige Jordalen for å være presis:)
 2. Gitarist og trommis på 19 år søker bassist. Vi har et lite studio ved Eidsvågneset med muligheter for opptak og jamming. Når det gjelder sjanger er vi ganske åpen og eksperimenterende. Det går mye i blues og diverse rock-sjangere. Vi har tilgang til et Hammondorgel så pianoferdigheter kommer også bra med. Hvis du er interessert eller det er noe du lurer på, ta kontakt på følgende: Email: Simencarstensen@gmail.com Mobil: 41642371 (send helst melding)
 3. Hei Jeg komponerer en del musikk men jeg synes det hadde vært veldig greit med et program der jeg kan lagre alle ideene mine. Noen som har programmer å anbefale? Hvis noen har kjenskap til Songsterr så er det et program i den gaten jeg tenker meg. Det må være mulig å skrive inn noter og spille av. Helst gratis og nedlastbart også. Setter pris på svar:)
 4. Takk for hjelpsomme svar! @Talemann: Har spilt i 6-7 år. Jeg kan forsikre deg om at det ikke har noe med amp instillinger, ledninger eller noe annet dilldall. Jeg Har ikke noe problemer med de andre gitarene mine heller . . . @Audun: Hehe, clean er forsåvidt dritt også. Tonene forsvinner ikke. Lyden er bare tam
 5. Rettelse, når jeg bruker distortion i det heletatt forsvinner tonene. Jeg er ikke fornøyd med pickupsene, thats it.
 6. Jeg bytter pickups hovedsaklig fordi jeg syntes lyden i de eksisterende er for tam. Når jeg bruker mye distortion føles det som tonene bare forsvinner. Når det gjelder hvilke type pickups jeg ser etter så vet jeg ikke. Derfor spør jeg dere om deres meninger.
 7. Hei Jeg har en KH 202 som er en Kirk Hammett signaturgitar. Denne gitaren har jeg planer om å bytte pickups på. Har lest litt rundt omkring og ser at de fleste har byttet sine pickups med Seymour Duncan eller EMG 81 pickups. Jeg har ikke peiling på pickups i det hele tatt og jeg lurer på hvilke dere vil anbefale. Er det å skifte pickups på en gitar noe jeg klarer selv eller bør jeg overlate det til mer erfarne? Det hadde også vært veldig greit om dere kunne linke til sider eller fortelle om butikker hvor jeg kan få kjøpt pickupsene. Takker for svar på forhånd, MVH. Simen
 8. Hadde du giddet å linke meg til en "klapper" og en "zoom"? Jeg har rett og slett ikke peiling på hva dette er
 9. Heihei Det er sikkert en tråd om dette allerede men jeg er ufattelig dårlig å lete. . . Jeg har veldig lyst å ta opptak av meg selv covre noen låter og derfor lurer jeg på om dere kan fortelle meg noen enkle og BILLIGE metoder for å recorde med høy lydkvalitet. Jeg har et digitalkamera til å recorde bilde, men jeg er også litt usikker på hvordan jeg kan synkronisere bildet med lyden. Takker veldig for svar :-)
 10. Hehe, vanskelig ikke like det der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.