Web Analytics
Gå til innhold

sixstringmolester

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om sixstringmolester

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ShotgunRodeo/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Gitar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Om du liker metal med en litt oldschool touch ala Metallica og Pantera, så kan den nye Shotgun Rodeo EP'n 'The New Standard' være noe for deg! Vi har gitt ut 3 singler til EP'n, sjekk ut linkene under. God helg!?
 2. Bump! Vi er fortsatt på utkikk etter bassist, så ta kontakt om du er interessert! Ny EP slippes 16 September, her er første singel fra den:
 3. Dyktig bassist søkes! Shotgun Rodeo er på jakt etter ny bassist med høye ambisjoner. Sjangeren er heavy/thrash metal. Vi spiller i et par forskjellige tunings så søkende må ha mer enn 1stk bassgitar. Er du interessert i å høre hvordan vi låter så har vi et album ute på spotify og iTunes eller du kan sjekke ut linken under. Ta kontakt her eller send en mail til shrediablo@gmail.com om du er interessert!
 4. Da er debutalbumet vårt ute! Liker du band som Pantera, Metallica, Nevermore osv så kan dette være noe for deg! https://open.spotify.com/album/45f0ZH2oh7L7NJCPQFv2Oz Ny singel 'Up In Smoke': God helg!
 5. Trondheimsbaserte Shotgun Rodeo har i dag sluppet den første singelen fra debut albumet deres! Litt selfpromotion her, men liker du 80's heavy/thrash metal så kan dette være noe for deg! Nytt album slippes snart, så mer info kommer straks! God helg!
 6. 3 stk låter ligger på youtube! http://www.youtube.com/watch?v=DXb_XTgeZms
 7. Vi slapp vår nye EP "Guilty As Charged" forrige fredag nå! Hadde satt stor pris på tilbakemeldinger på låtene! Vi gikk i en litt annen retning med denne utgivelsen og ditchet growle vokalen for å skille oss ut litt mere i dagens metalscene! Enjoy! http://open.spotify.com/album/49ucynJJ8Y4UF5ZBJoaazv http://www.youtube.com/watch?v=DXb_XTgeZms
 8. Hehe, takk for det! Vi er fortsatt på utkikk etter gitarist folkens! Ta kontakt!
 9. Hei! Vi er for tiden på utkikk etter en andre gitarist. Ser helst at du er i en alder av 18-25 år og har eget gitar-rigg. Vi spiller heavy/thrash metal og har et eget øvingslokale til disposisjon like utenfor trondheim! Stor fordel om du er en sologitarist, siden jeg ikke er noe mye til sologitarist selv. Men ta kontakt uansett om du kan shredde! Noen låter av bandet vårt:
 10. All hail Sabbath! Definitivt et av mine favorittband! Den er veldig godt balansert faktisk, har hatt et par v gitarer tidligere med neck-dive issues, men denne er veldig god å stå å spille med!
 11. Gitaren var allerede underveis når jeg kjøpte den, men jeg valgte finish, pickups og litt andre specs på den. Det er usa produsert ja!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.