Web Analytics
Gå til innhold

sverrejk

Medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om sverrejk

 • Rang
  Nybegynner
 1. Tusen takk for gode svar! Men da blir det til at jeg tar turen og prøver meg fram i butikkene så får jeg se hvilken jeg faller pladask for.. :-)
 2. God ettermiddag gitarnorge! Jeg har da spilt elgitar veldig aktivt i 3-4år og har lyst til å ekspandere horisonten og prøve meg på mer akustisk. Jeg er da på utkikk etter en akustisk gitar med 24frets, stålstrenger og gjerne en relativt tynn neck(i likhet med en elgitar altså). Har lyst til å holde meg under 5 000kr i pris da dette er en førstegitar og studentøkonomien sier nei til noe dyrere! hadde derfor satt utrolig stor pris på om jeg kunne fått litt tips og veiledning etter HVA jeg burde se etter i en akustisk gitar, uten at den faktisk er god å spille på. Når jeg skal kjøpe nye gitarer så vet jeg som oftest hva jeg kikker etter, men er helt grønn på akustisk dessverre.. * mvh Sverre
 3. vakke så dumt detta nei, gleder meg til å høre mer fra dere!
 4. Jeg kunne sikkert prøvd meg, går stort sett for melodiske soloer som er en blanding av Neil Zaza, John Petrucci og Joe Satriani(der jeg selvsagt ikke er på teknisk nivå med noen av dem siden Neil Zaza er sinnsyk, John Petrucci er en gud og Joe Satriani trenger ikke engang forklaring, selvom JP er mer teknisk).. ninja edit: istedenfor "jeg kunne sikkert prøvd meg"; JEG HAR VELDIG LYST TIL Å PRØVE
 5. ingen, men min neste anskaffelse blir en 7 eller 8strenger
 6. Har ikke lest mellom alle 34 sidene(siden jeg er relativt fersk her), men er det 7strenger?
 7. Hørtes bra ut, dessverre ikke min type gitar nå som jeg dukker ned i progmetallens verden..(men jeg burde kanskje skaffe meg en gitarnorgegitar endag!)
 8. http://www.soundclic...9&q=hi&newref=1 Jobbet en drøy time nå, har begynt å forstå litt miksing. Jeg må få gjort noe med leaden(som foruten har helt fucka tone og jeg spilte vel ut av key); jeg vet det er sloppy, men dette her var kun for å se hva jeg fikk til med miksinga uten særlig stor forståelse og null hjelp fra omverdenen. Kommer til å bli mer regular uploads på soundclicken nå som jeg får det LITTEGRANNE til, så da er det bare å glede seg å se meg utvikle som produsent/gitarist! en liten update http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=11446307&q=hi&newref=1 Peace!
 9. Hei! jeg skal studere i Oslo fra August, er gitarist og har flere gode ideer(som jeg dessverre ikke får tatt i bruk siden det ikke eksisterer en eneste djentsjel som spiller instrument her) og leker litt med protools i ny og ne for å bli litt smågod på mastering osv. Hvordan er cleanvokalen din? har dere lokale?
 10. Hey there, I'm going to start my my university studies in Oslo, August 2012, if you'd like someone to play metal, hardrock, djent, poprock(realy anything). I'll be around! I'm thinking about buying a custom mayones 7 or 8-string aswell for the little extra!
 11. Periphery(dear djentlemen) Uansett, hadde ikke noe problemer med å høre vocals eller bass, generelt sett var det lite trøkk i lyden gjennom hele konserten, men jeg kan ikke si annet enn at jeg var GANSKE fornøyd da konserten var over. Jeg syns begge banda leverte! Hadde forventa mindre av LaBrie så der fikk jeg jo en positiv overraskelse!
 12. Han hadde vistnok beklaget seg på facebook, ingen som kan helle pils i håret hans da vettu!
 13. True true, jeg burde egentlig laget et bedre solopreset til denne
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.