Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Rocco

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rocco

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Ålesund
 1. Skal til Denmark Street, men forestiller meg at prisene er stive, siden det er så velkjent.
 2. Noen som har kontroll på hvilke gitarsjapper man bør sjekke ut hvis man er i London? Og som ikke ligger i Denmark Street? Skal dit om to uker:)
 3. Nei, det spiller ingen rolle om du f.eks bruker Sovtek i preampen og f.eks Svetlana i slutttrinnet. Her er forresten storebroren: Laney by night
 4. 5881 er jo det samme som 6l6. Jeg synes du får en litt feitere bass og litt mer topp. Større headroom med 6l6. EL34 gjør at du får litt mer agressiv mellomtone.
 5. Rena kanalen: I stort sett original. Något mindre brus. Rena drive: Mer botten och mer attack och klarhet, den är lite tunn och grötig original. Lead 1: En separat mastervolym monteras, så att du kan styra hur högt den låter oberoende av Lead 2. Betydligt mer gain får den också. Gainkontrollen separeras helt från Lead 2. Dvs de har var sin gainkontroll. Lead 2: Både Lead 1 och Lead 2 får en något rundare top. Jag tar bort en del av det fräsande och surrande i diskanten. Då låter dom också bättre på låg volym. Fastare tightare basregister, mer attack i både Lead 1 och Lead 2. En globa
 6. Grattis!! Har en VH100R og samme kabinett du har. Lite tips: Sett i JJ/Teslovak rør i ampen og den blir som ny. ECC83S i pre, og 6l6/5881 i sluttrinnet. Min er også Folkeson modda i Sverige. Tyst som Fän!! Ampen din er iallefall knall.
 7. 6L6 og 5881 er jo samme rør, bare forskjellig betegnelse tror jeg. Har også lest at KT66 er ett rør som kan brukes i stedet for 6L6/5881. Det jeg lurer på er om noen har prøvd dette? SRV brukte jo KT66 i Fender ampene sine, og Fender bruker vel ofte 6L6???
 8. Har en Laney VHR som det snart er på tide å skifte rør i. Pr. dags dato står det fire stykk EH 6L6GC rør i den. Har muligheter til i velge mellom EL84 og 5881/6L6. Det jeg lurer på er om noen har prøvd å sette KT66 rør i en amp uten å foreta bias-justering. Laney'n har jo auto-bias. Jeg bare lurer jeg:)
 9. Ka du meina? At det øvre og nedre hornet er like langt/paralelle med kvarandre? E syns at det eine e litt lenger oppe enn det andre, men når det e sagt så har e akkurat hatt me en god prat med herr Deluze:) (Cognac) Du har heilt sikkert rett
 10. JEG synes at det ligner på en PRS, andre synes at den kanskje ligner på en Hamer, eller en Briggs, eller en Nik Huber, eller en McInturf eller noe. Saken er at jeg synes at det er bra gitarer til en billig penge, og de finnes i flere modeller. Du får bare unnskylde min kategoriske uttalelse om gitaren men sånn er jeg bare:)
 11. Det finnes mange alternativer til Epiphone som gir mye mer valuta for penga. Jeg tenker da på merker som Tradition, Tokai og Hagstrom.. Både Tradition og Tokai er mye bedre håndtverksmessige enn Epiphone sine gitarer, og Hagstrom Swede er jo en nydelig gitar på alle måter:) Her en Tradition PRS kopi:
 12. Poenget med tråden var at dette er den dyreste, serieproduserte gitar i dag. Benedetto ol. er ikke serieprodusert i den forstand..
 13. Hvem og hvor lånte du den? Pris? Nå blei e gira!!! Hvordan synes du at den var?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.