Web Analytics
Gå til innhold

Arnie

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Arnie

 • Rang
  Nybegynner
 1. gitarguiden er grei den. men den INGEN fasit. f.eks er ikke ubesridte beste budsjettgitaren, Yamaha Pasifica, ikke nevnt ved ett ord.
 2. hei. jeg har en ny Ibanez + forsterker som selges til halv pris. sønnen min syns ikke gitaren var "heavyrock nok".. gitaren er utrolig lettspilt, forsterkeren er full av muligheter; og det er helt nytt... under 3 uker gammelt.. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25925761
 3. hallo og velkommen . for å ta det negative først: du kan være skikkelig uheldig når du bestiller kit. dårlige halser, slurvete halslomme etc etc etc. alt kommer an på hvilket budsjett du har. og hva vil du oppnå ved selvbygg. selvbygg er fabelaktig moro når delene passer godt sammen slik du slipper alt for mye hazzle med å tilpasse halsen mot kroppen, endre på kosmetiske feil, båndsliping osv osv. om budsjettet er relativt romslig ville jeg bestilt fra warmoth eller eden. STYR langt unna alt som heter Boston. Selvbygg er moro, nyttig og du får ett veldig personlig instrument. Keep on!
 4. Det er ingen hast med å få solgt den. For det er ett kanonbra instrument...helt i klassen til en SG under 10 lapper. På den annen side flyter det over av gitarer her hjemme..
 5. hvorfor ikke kjøpe en ordentlig gitar med en gang? Canadiske Godin lager SYKT BRA gitarer.. http://www.godinguitars.com/godinpassionp.htm og; Warmoth har veldig bra kvalitet på det de leverer.. ett selvbygg vil ALDRI økonomisk lønne seg..
 6. jepp.. det er min.. det ramler inn bud på sub 2k.. derfor lurer jeg på om jeg er på jordet prismessig
 7. Det er ett par Dragonfire.. 81c og 85a
 8. Har en sort ESP LTD Viper 301 jeg ikke lengre trenger. Øksa kostet litt i overkant av 7 tusen for 6 år siden. Den er helt original med 2xEMG HZ passive mikker. Og det følger med 2xaktive mikker man kan sette inn om man vil. Fjøla har noen bruksmerker men er i perfekt teknisk stand. Hva kan noe slikt være verdt? Arnie
 9. De er farlig lik Dragonfire som M.A.K.S sier. Tror kanskje pcb og potter ikke har noe med disse å gjøre ettersom pottene er 500k.. OG; 25k er jo vanligst på aktive mikker.. BTW; hvordan måler jeg hvor kraftig en aktiv pickup er?
 10. dette nok OEM big time. det eneste som står på pcb er in-out 9volt in og gnd.
 11. nix nada noe sted. disse mikkene har ikke vært montert. og jeg har ingen ide hvor de kommer fra..
 12. ser poenget ditt, men jeg syns det er godt å ta en "killposisjon" på switchen. alternativet hadde vært en egen killswitch.
 13. Hallo.. Kan noen hjelpe meg å identifisere disse mikkene? Det jeg ser er at de ligner på EMG og er aktive. Mer finner jeg ikke ut for de er ikke merket på noen måte.... Hjelp!
 14. Takker og bukker! Det fungerte perfekt. Men han jeg frigjøre posisjon 2 til å bli stille, som pos 4? Hvilke endringer må til?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.