Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Improbus

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Improbus

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 1. Bandet ditt og riffene er helt konge. Drit bra musikk.
 2. takk for tipset :)lønnings dag og GAS, farlig combo
 3. <-- Stor Masto fan, Brent har gitt utrykk for at de mastopedalene varierer i lyd. Fornøyd med den ? Og er det ikke venteliste på de, kunne tenkt meg en slik selv.
 4. Jeg liker den veldig godt, masse forskjellige gøye fuzz toner. Innrømmer jeg lener meg mest til Musket delen, men det betyr ikke at fix'd delen ikke er like tøff, musket delen er bare litt mindre skremmende å tweeke, men har funnet masse moro på fix'd delen også som f.eks toner som ligner på fuzz der batteriet er ved å gå tomt (uten tap av volum da siden den går på strøm)
 5. nytt oppdatert litt fra forrige gang, ja jeg vet kjipe patch kabler, men jeg valgte å kjøpe DT'en først, de for vente
 6. kult, tommel opp for et flott pedalbrett, hadde elsket noen samples
 7. wow sexy veldig sexy, har du vært på venteliste for alle samtidig eller (cornish da sef) ?
 8. ja merket dette når jeg først startet å kjøpe dem, 4700 ca på godlyd for superdelay, mens jeg betalte ca 3500 inkl moms direkte fra Empress. Så bestilling fra uniten/canada all the way @ Magnus Er fornøyd med "kyllingen", men jeg er ikke noe særlig reverb kar og merker jeg tyr til chorus mer. Så tenker kanskje å selge den, for se. Når jeg tenker meg om så står det faktisk i mellm CAE wah og Parachute wah som jeg helst vil ha, men vet ikke om det kan rettferdigjøre seg å betale 380 dollar for en wah, men fy faen den lyder kult. http://www.chicagoiron.com/parachute.html
 9. hehe, jeg turte nesten ikke å spør hvordan du fraktet det med deg , men mullah'en tok seg av det, vanvittig morsomt innlegg! heheh Mitt "brett" er på forrige side, jeg kommer til å poste nytt oppdatert bilde da jeg endelig har fått bedre patche kabler og hjemme mekka brett. Og merker CAE wah GASen vokser og vokser, proguitarshop og visakortet mitt stirrer på meg merker jeg.
 10. Mye flotte pedaler der Magnus håper du poster et bilde av monsteret når det hele er koblet opp. Hva synes du om CAE wah'en ? vurderer slik en selv.OT: Venter på Earthquaker Devices Disaster Transport Delay i første omgang, og gleder meg til å hooke den opp sammen med superdelayen.(takket være tilbakebetaling av skatt hehe)
 11. så sant, men må nok vente til neste lønning
 12. Ds-1 er der kun for å leke litt og til høyre for den er TU-2. Selve brettet er under konstruksjon, selvlaget av tre.
 13. Heia, ny bruker. Har ikke bilde tilgjengelig men poster det så snart jeg kan. Mitt oppsett er : Melekko Spring Chicken LE < Empress Superdelay < Twosome Fuzz < Rat < TU-2. Herligheten forsynes av Dunlop DC brick. Neste innkjøp blir en exp pedal, en wah og ser på the ring thing, men finner ikke noen sider der den selges enda.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.