Gå til innhold

Sove

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om Sove

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eneste måten å finne ut hviken du skal velge er å ta deg en tur i butikken og prøve dem... Jeg testet Squier Classic Vibe og Mexico og USA standard modellene. Valget mitt var egenlig enkelt etter testing, det ble en Standard Mim, jeg likte den varme tonen fra de picupene. Det beste med Mim var at pickupene låter fetere med overdrive, og passer bedre til metal og hardrock. Squier Classic Vibe og USA modellene ble litt mer pinglite for mitt bruk. Grei video og starte med:
 2. Ta en titt på https://www.guitartricks.com nærmere en gitar lærer kommer man ikke, av spill og apps er Rocksmith 2014 og Yousician noe av det bedre.. Men vil du lære litt mer teori og se videoer og føle du er litt nærmere en gitarlærer så mener jeg Guitartricks er noe av det bedre..
 3. Dette er denne gitar jeg spillet mine første toner på, det var tidlig på 80 tallet. Vi hadde fått det for oss at vi skulle starte band, og jeg maset på min mor at jeg måtte ha en gitar, etter mye om og men fikk min mor lånt denne Burns gitaren av et søskenbarn av henne. jeg brukte denne i ca 2 år før den ble levert tilbake, i går traff jeg min mor søskenbarn igjen, jeg spurte om han hadde denne gitaren ennå og det hadde han, den hadde ligget i kjelleren i mange år, strengene er sikkert de samme som jeg spilte på når jeg var liten hehehhe. Jeg kunne tenkt meg å kjøt denne av han som et minne...Men hva kan denne være verd ? Det er en Burns Lj24 men fant lite info på dette utenom den er fra 1977..
 4. Jepp funker som som grunnfjell hehehhehe Nå bytter jeg amper sikker alt for ofte da, hele tiden på jakt etter noe nytt, men jeg tror denne ampen blir her en stund. Jeg plugget pedalene mine i front i kveld, clean kanalen har jo aldri virket på den så jeg har ikke fått testa det. Jeg fikk rett og slett hakeslepp jeg har aldri hatt så fet lyd i pedalene mine. Boss metal core pedalen min låt blytungt skikkelig fet lyd. Jeg hadde nettopp en Blackstar HT 60 stage Jeg fikk den aldri til å låte sånt som dette..
 5. Målene fra E til E på denne tremolo 52mm. Det samme er hullene til skruene som fester den til kroppen.. Sikkert noen som lurer på hvorfor jeg vil bytte den ut. Det er ikke mer gjenger igjen til vibram og Tremolo blokk. noen har skrudd litt mye :-) Og det mangler 2 skruer og fjærer som dere ser på bilde
 6. Da har jeg lest litt til, så da det er vel 2 valg, enten 10.5mm strenge avstand eller 10.8mm. Da får jeg måle fra E til E og se om min gitar har 52.5 eller 54mm Er jeg inn på noe nå ?
 7. Hei jeg fikk en Aria 714 Stratocaster gratis i går, Gitaren ser bra ut, men noen deler må byttes ut. Den må ha ny tremolo. Hvordan finner jeg ut hvilken type jeg skal kjøpe jeg er ingen ekspert på Fender. Etter et søk på nettet fant jeg ut at Aria 714 bruker VFT1 Tremolo. Dette sa meg ikke så mye, da jeg ser det er mange typer Som American Vintage, American Vintage-Narrow og Mexican Standard..
 8. Får vel legge inn bilder av min siste innkjøpte Les Paul jeg og da. Det er en Joe Bonamassa Epiphone goldtop Bridge Pickup: Gibson USA BurstBucker 3 Neck Pickup: Gibson USA BurstBucker 2
 9. Siden den er noen år nå, hadde jeg ikke forventa at den skulle låte så bra. Forventingene mine var vel at den skulle låte noe bedre enn Pod HD500. Men etter min hørsel er ultra i en helt annen klasse enn Pod HD500. Så jeg kan bare tenke meg hvor bra Axe FX II er...
 10. Jeg tok skittet og kjøpte meg Axe fx ultra på søndag.. Jeg har igjennom mange år nå testet det meste av gitar amp modeling opp til prisklassen 5000kr, noe har vært greit nok men noen killer tone har jeg aldri klart å få ut av det. Pod hd 500 er vel den jeg har likt best men noen killer tone fikk jeg aldri...Derfor måtte valget bli å og gå noe opp,..Axe fx II og kemper er litt over hva jeg hadde tenkt å bruke av penger nå. Jeg var noe spendt når jeg kom hjem med den på søndag, om jeg hadde tabbet med ut igjen da Ultra tross alt er noen år nå, så jeg hadde ikke de helt store forventningene, koblet den opp til mine yamaha hs8 studio monitor og testet med min Gibson SG. Jeg hørte det med en gang at dette var noe helt annet enn jeg noen gang hadde testa av amp modeling, det føltes ut som jeg hadde en feit rørampen forand meg. Jeg elsker jo JCM 900, hadde en JCM900 50W topp og 4x12 på 90 tallet. så neste preset måtte være det og den låt helt fett etter litt små justeringer. Jeg har aldri fått til JCM 900 på andre amp modeling og denne låt sånt som jeg husker dette... Det er mye her jeg ikke har funnet ut enda. Jeg storkoser meg nå, endelig noe som låter som en ekte rør amp
 11. Hmmm jeg har en gammel lava lampe stående på lofte en plass, må ta den ned og se om den virker..Takk for tipset :-)
 12. Jeg kjøpte også nettopp en Blackstar HT Stage 60 for 4000kr, som jeg synes var en bra pris på denne ampen. Det var litt mye støy i OD kanalenen så jeg bytta ut røra med nye. 2 stk Tad EL34B og i preamp satt jeg inn ett Tad 12AU7W og 2 Tung Sol 12AX7. Justerte Bias til 59mA. Nå er det nesten ingen støy i od kanalene og ampen låter helt fantastisk. Jeg la også merke til før jeg bytta rørene at det ene utgangsrørset lyste mye svakere en det andre, kan være det som gjorde at det var støy i od kanalene ?
 13. Det var du som kjøpte denne ja. Jeg var litt for sein å kontakte selger. Du fikk en billig røramp der Gratis
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.