Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Disasterpiece

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Disasterpiece

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Interesser
  Gitar,Gitar og Musikk
 1. Er det noen som kan anbefale noen kassegitarer opptil 5000,- brukt eller ny, trenger ikke å ha mikk. Så lenge den låter bra/fint, gjerne 12-strengs!
 2. Lurer på hvilken amp dere tror passer best til ccr-låter og andre gamle låter. En amp som har en bra clean, men også fet crunch..... Hørt de skryter av fender, men har aldri testa en. Har nå en 1965 Vox ac-50. Kunne tenke meg en amp, combo helst.
 3. Hva hadde dere valgt hvis det sto mellom en Fender Stratocaster powerhouse og en fender american standard stratocaster? Trenger råd. Ser Powerhousen kommer godt ut på Harmony-central.
 4. Går å vurderer om jeg skal skaffe meg en strat, men vil ha andre pickupper. Ha lyst på pickupper som har en utrolig cleanlyd med attack, lik gamle fendere ala..jimi hendrix. Har dere noe forslag på hva jeg burde velge?? Spiller gammelrock-rocklues-blues
 5. Jeg kan finne på å dra en eller annen metallica/judas priest låt. Den vrengen Får jeg gjennom å bruke hot british'en. Jeg liker marshall crunchen jeg får når jeg drar den på fullt, men det er FOR høyt til å spille live eller med band i det hele tatt. Og jeg liker egentlig lyden i den. Voxen har jo 50 watt, så den spiller ikke fult så høyt, så jeg kan vrenge på litt mer volum der. Men jeg så et bilde av voxen, det er jo bare kontroll for bass og volum der. Er det flere kontroller på den?
 6. Har et lite luksusproblem (synes iallefall jeg).Skal jeg velge en 60-talls vox ac 50 topp eller en 1973 Marshall Superlead 100? Eier selv marshallen og vet hvordan den låter, men får låne vox'en for å høre hvordan den låter. Er ute etter tips og meninger fra dere? Jeg spiller blues/rock-blues/rock +div andre sjangre, men hovedvekt på disse tre. Har en esp ltd m-1000 deluxe med seymoure duncan seth lover med splitt, og en marshall og radial vrengboks. Har forresten en helt ny Radial hot british til salgs!
 7. Trenger tips til hvordan jeg kan spise opp en solo på sangen Fly me to the moon. Synes det blir litt ensformig med vanlig improvisering med skalaer.
 8. Finns det noen offesiel ranking liste over verdens beste gitarsoloer?? Evt. hva er DERES favoritter? Mine er: 1:avid Gilmour-comfortly numb, 2. soloen er noe av det råeste jeg har hørt 2:Eric johnson/g3-Red house 3:Srv- Lenny 4:Yngwie malmsteen-canon in d (ikke så mye briefing her) 5:Dimebag Darrel-Domination 6:Slash-November Rain 7:Jimmy page-stairway to heaven
 9. Nei ltd serien fanns ikke, men ltd M1000-deluxe er den gitaren kikr ville ha. Den er lik den som han vill ha, bortsett fra at den ikke er laget i usa.
 10. Når jeg kjøpte min på tre45 , fikk jeg høre at ltd m-1000 delux'en egentlig var den gitaren kirk hammet ville ha som signaturgitar, men ikke fikk av en eller annen grunn. Det er jo en bra gitar med gjennomgående hals,24 bånd, 5 lags laminert hals(selve halsen er 3 deler, men headstocken er 5 deler),orginalt floyd rose. Jeg var heldig med min for jeg fikk en med passe mye flammer, har sett noen uten flammer og de er ikke like rå/pen. Jeg likte ikke lyden i emg mikkene, så jeg bytta til seymoure duncan seth lover med splitt i begge posisjonene. Nå er det helt rå lyd. Kan få en strat liknende lyd
 11. Er enig med john henrik her, tenkte noe tilsvarende som les paul. Jeg er åpen for alt untatt det med emg 81/85 mikker på. Det har jeg nå, å for å være ærlig så synes JEG at de ikke har den lyden jeg vil ha i det hele tatt.duger bare til hi-gain vreng.
 12. Lurer på om dere har forslag til andre les paul liknende gitarer.Alså gitar med fast bro, limt hals og bra lyd. grunnen til dette er att ''alle'' iallefall mange har gibson les paul, og det hadde vært morsomt med en annerlaedes gitar. Har selv prøvd Paul Reed Smith McCarty standard.. jeg synes den er [sensur] så rå. Passer meg helt perfekt med de fysiske målene, og ikke minst lyden!! 8)
 13. Lurer på hvilken reim type/merke/sort dere bruker? Skal ha meg ny reim å trenger en som du kan spille en gig med eller stå og øve med i lengere tid uten at den fører til trøtte skuldrer og 'slitent' sinn ?
 14. Hvordan er lydbiledet til diss JJ-rørene?? Tror jeg leverer den inn for å få det gjort, siden jeg ikke kan justere bias'en.
 15. Takk for tipset,fant det jeg skulle!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.