Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Zo-So

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Zo-So

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 05. des. 1979

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pages/Little-Sister/176120889104383

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, hva er vel mer rock'n roll enn tinitus? Noen med faktisk erfaring på området?
 2. Vurderer å invistere i trådløs in ear monitorsystem. Noen som har tips å komme med ut fra egne erfaringer; hvilken type en skal gå for evnt. styre unna? Ser de finnes i alle prisklasser bl.a hos Thomann, http://www.thomann.de/dk/in_ear_traadloese_systemer.html
 3. Fin bass. Er den bridge'n original? Er vel en RS900 Lynnot bruker her?
 4. Nå har jeg eid P-basser av både Squire og Fender MIM, og etter mitt synspunkt kommer begge disse til kort for Ibanez'n både spill- og lydmessig. Den Yamahaen du linker til har jeg aldri prøvd, så det kan jeg ikke uttale meg om.
 5. Men Roadster og Roadstar er vel ikke det samme?
 6. Mulig du har rett i din vurdering sarge. Ser de ligger rundt 300-500$ på ebay. Bruksverdien blir uansett større for meg, så det blir en "keeper".
 7. Det er halsplata jeg har sett på ja. Takker for info, og tar gjerne imot mer info hvis du sitter på viten Uten å ville trampe på noens tær, så har jeg aldri vært særlig fan av Ibanez (da av nyere dato, og billig vare), men denne virker dønn solid må jeg si. I hvert fall verdt penga
 8. Neida, jeg hadde ikke forventet all verden og har heller ikke tenkt å selge den med det første. Jeg betalte 300kr for den, og det er en grei "nr.3 bass" som får henge i øvingslokalet, evnt. lånes bort til en ung håpefull rabbelistbassist Noen som vet om modellbetegnelsen, er det en RB650?
 9. Gjorde for en tid tilbake ett røverkjøp på en Ibanez Roadstar II bass. I følge serienr. er den produsert i Japan '88. Er nysgjerrig på hva reell verdi på en slik bass ligger på? Bassen er ikke noe glansbilde, men etter en liten puss, strengbytte og set-up ble den riktig fin å spille på. Lyden er også mye bedre enn forventet.
 10. Mitt oppsett pdd. Tech 21 SansAmp Bass Driver DI ZVex Distortion MXR Dyna Comp Korg Pitchblack Tuner Cioks Big John strømforsyning ”Brettet” er en noe modifisert pedalkoffert fra TKL.
 11. Det er nettopp det jeg prøver å spørre om, og ikke om gimmicken i annonsen. Jeg hadde ikke til hensikt å starte en debatt om en kan bruke lampettledning til kabel bare loddebolten er tilgjengelig(satt på spissen), og beklager om jeg ikke har formulert meg godt nok i tidligere innlegg. . Om noen faktisk har erfaring med denne type kabel er jeg lutter øre, om ikke er det ikke verre enn å la være å svare.
 12. Takk for at du tok deg tid til å gi ett så veloverveid og konstruktivt svar, det var så alt for meget. Jeg ser den jeg også. Men var mer ute etter brukererfaringer; om dette er en kvalitetskabel sammenlignbart med f.eks Solid, Evidence og lignende.
 13. Zo-So

  Basskabel fra Vox

  Noen som har erfaring med denne basskabelen fra Vox? Er det god kvalitet? Basskabel Vox
 14. Handlet en Sansamp vrengpedal av mr. Thunder Fingers, og kan melde om grei og rask handel. Pedalen ble forhåndsbetalt av meg, og da pengene var på selgers konto ble pedalen sendt fortløpende i posten, godt innpakket.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.