Web Analytics
Gå til innhold

Gitargud1

Medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Gitargud1

 • Rang
  Nybegynner
 1. Har selv til gode å spille på en Taylor som jeg ikke kunne tenkt meg å eie, og 110'en er intet unntak. Spiller selv på en 314 som selvsagt er et hakk eller to bedre, men for å være helt ærlig så er det ingen enorm spillemessig forskjell på disse. 110 holder seg godt stemt, er svært lettspilt og har god lyd. Selv om man ikke skal glemme at det nok finnes gitarer fra andre merker som er like gode, så tror jeg 110'en vil passe svært godt til den bruken du beskriver her!
 2. Hei, nok en gang har det oppstått en hindring i min reise inn i Cubase-verden! Enkelte låter som jeg har spilt inn har plutselig blitt "immune" mot nye lydspor og vil ikke ta inn mer lyd.. når jeg åpner Cubase-prosjektet så kan jeg fint lage nye tracks osv. men ingen lyd kommer inn. Jeg sørger for at input står på "mono in 1" og at det står "stereo out" som det alltid har stått, men det tas likevel ikke opp lyd. Det vises heller ikke på den "playeren" at noen som helst slags lydbølger blir registrert. Er det noen her inne som har noen anelse om hva som kan ha skjedd, eller var det alt for ruskete forklart? Håper noen kan hjelpe meg!
 3. Ah, endelig skjønte jeg hva "automation" var for noe og! Takk
 4. Jeg hender seg når jeg mikser sanger i Cubase at jeg vil ha en effekt, eller seperat EQ kun på en liten del av et lyspor, og fram til nå har jeg da klipt ut denne delen og limt inn på et nytt spor, men dette er så tungvint så jeg lurer på om det er mulig å "separere" en bestemt del av lydsporet?
 5. De gangene jeg har sett på akustiske gitarer der, har det vært nokså dårlig utvalg. De har stort sett kun Fender og Gibson, som er de to merkene jeg liker minst innenfor kassegitarer. Jeg ville nok dratt på Gjøvik Musikk i stedet De har ikke noe supersvært utvalg der heller, men de har da i hvertfall et eget rom for akustiske gitarer og mange forskjellige merker.
 6. Så den setup greia dere viser til har ingenting med stemmingen å gjøre? for nå har jeg nemlig smurt på godt med smøring på Sadelen, men problemet er ikke på noen måte forminsket.
 7. Så det var nut'en ja Den er jo selfølgelig smurt inn, men er blyant liksom bedre enn Big Bends Nut Sauce?
 8. Høh? Altså det som kalles "nut" på engelsk eller den greia som bare G og B strengen går over? Jeg er ikke så fryktelig inn i det tenkiske rundt gitarer som du sikkert skjønner..
 9. Litt flaut å spørre om dette, men sadelen er den metalldingsen som strengene ligger på på bridge'n ikke sant? så alt jeg skal gjøre er å gni en blyant i disse sporene så skal tremoloen funke helt fint? Har 6 punkt tremolo tror jeg.
 10. Hei Jeg har nettopp kjøpt meg en Fender Stratocaster og har veldig lyst til å begynne å bruke vib-armen som Jeff Beck og Gilmour osv. men den er jo helt umulig å holde stemt når jeg bruker den. Noen tips? Jeg har locking tuners btw.
 11. Hei, jeg lurer på hva noteintervallene heter på norsk? Altså jeg har lært de på engelsk, men jeg klarer ikke å finne dem på norsk.. Minor 2=? Major 2=? Minor 3=? Perfect 4=? Fifth=? osv. Er kjekt å kunne snakke med folk på norsk av og til også
 12. Hei! Jeg sitter nå og prøver å finne ut akkordene på "heartbreak Warfare", men jeg klarer ikke å finne ut noe annet enn verset. Er det noen med gode ører som kan si meg hva akkordene i denne sangen er? På forhånd takk
 13. Vært på Kvitfjell Pub og Pizza før? Den scenen der er jo på størrelse med en sandkasse
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.