Gå til innhold

e-banez

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om e-banez

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kongsberg
 1. Godt forslag TUFFTUFFTUFF. og morsomt at du har gjort det samme Hank! Var det noen ting jeg burde tenke på med tanke på dette? Skal være ganske greit når jeg bygger den spesielt for et formål. Da får det den dimensjonen jeg ønsker. Jeg har også begynt å tenke på å skjære et hull i skrivebordet og montere den loddrett, slik at panelet på en måte "ligger" på pulten. Må vel da også lage en slags kasse jeg kan legge over når den ikke er i bruk, så jeg ikke plasserer noe tungt oppå den. Innsynsvinkel er ikke så krise, da den mest blir brukt sammen med Pro Tools. Dette vil være plassbesparende hvertfall. Tenker også på å skjære et hull så den står på skrå nedi pulten og frontpanelet peker mot meg. Da vil den ha litt bedre innsynsvinkel. Vil da prøve å bygge opp på oversiden. Problemet her er at skrivebordsflaten er begrenset, slik at jeg prøver å finne en løsning som gjør at den tar så lite av flaten som mulig.
 2. Joda, det er jeg enig i, og går jeg for denne løsningen blir jeg nok å lage den selv, men jeg ville lufte konseptet for å se om noen hadde andre gode løsninger på lur.
 3. Heisann! Jeg har en Eleven Rack som tar opp veldig stor plass på pulten min, og tenker å finne en alternativ løsning for å få hevet den litt opp e.l. for at den ikke skal ta opp så mye av skriveflaten. Lurer derfor på om dere har noen tips for dette. Alle alternativer er velkomne, da jeg ennå er i pønskefasen. Jeg har tenkt på en boks som hever opp enheten, og setter den litt på skrå, ala dette: Da kan skjermen stå oppå denne boksen. Jeg har ikke noe mer rackutstyr, og tviler på at det kommer noe med det første (den tid, den sorg), så den trenger ikke å være større enn at jeg akkurat får plass til Eleven Rack i den. Som sagt, jeg er ikke fastlåst til denne løsningen, og jeg er åpen for det meste, både veggmontering og annet, men beste er om jeg kan sette det på skrivebordsflaten. Skrivebordet står inni en uthuling i veggen, slik at det er litt begrenset hva jeg får plass til i lengden/bredden. Jeg er i nordsjøen de neste par ukene, så det blir vanskelig med måling av dimensjoner, dersom det skulle være nødvendig.
 4. Mange takk for svar. Likte ideen om et plastrør for halsen, Tommern. Jeg prøver å unngå å kjøpe nye kofferter, da jeg føler at leiligheten flyter over av bager, sekker og kofferter. Men får jeg plass til halsen i et rør i den bagen, er nok det meste løst. Hvordan tror dere det blir når jeg skal hjem igjen? Burde jeg få et form for bevis på flyplassen som beviser at jeg tok den med meg ut av landet? Kjøpte gitaren brukt uten kvittering, så det kan jeg ikke bruke.
 5. Jeg tenkte jeg skulle ta med meg en Telecaster ut å reise, og da kan jeg jo demontere halsen for å få plass til den i bagasjen. Problemet blir da at jeg har en duffelbag (av denne typen: http://www.wigglestatic.com/product-media/5360064386/northface-bc-duffel-lrg-blk.jpg?w=1200&h=1200&a=7 ), slik at det nok må ekstra polstring til. Vet dere om det finnes en god måte jeg kan pakke den inn på for å få ekstra beskyttelse av hals og kropp for å beskytte mot bøyningsskader? Jeg har også vurdert å sende den som egen bagasje, da flybillettene dekker to innsjekkede kolli, men siden det er reise med jobben jeg skal ut på, vil ikke dette dekke spesialbagasje som jeg regner med at en flightcase vil bli registrert som. Så da blir spørsmål nr. 2; er det noen som vet om det finnes en slags "stresskoffert" som rommer en telekropp med en demontert hals, gjerne med polstring.
 6. Kanskje du vil ha håndlaget og norskprodusert? http://www.edmirepickups.com
 7. Var i bunn og grunn bare nysgjerrighet som fikk meg til å spørre når jeg leste en artikkel om Bogner Mojado 112 Combo, der anmelderen lovpriste de forskjellige karakteristikkene ampen gav lyden ved forskjellige lydnivåer. Så lurte jeg på om det var mulig å oppnå dette uten å plage naboen, eller i mitt tilfelle en samboer i et lytt kollektiv. Denne ampen var da en veldig "stripped down" modell, og hadde kun volumkontroll og EQ. Men denne ampen var uansett utenfor min prisklasse, og det var bare en nysgjerrighet jeg ville mette. Jeg fikk uansett vite hva denne "boksen" mellom topp og kabinett het, så takk
 8. Hei La oss si at jeg har en forsterker som høres best ut ved høyt volum (f.eks. rørforsterker) på grunn av hardkjør av kretsen. La oss også si at jeg ikke har mulighet til å spille høyt, og må bruke headset. Den mest logiske løsningen vil vel da være å ha en vrengpedal å bruke i disse tilfeller, og vente med spilling ved høyt volum når det kan gjøres (bandøving, gigs osv.). Men hvis jeg nå har fryktelig lyst å utnytte den naturlige vrengen i en rørforsterker i et tilfelle der jeg ikke kan spille høyt og må bruke headset, vil det da være tilstrekkelig å kjøre en loop som: Gitar -> Forsterker -> Line Out/Headphone -> Volumpedal? Eller finnes det egne komponenter som egner seg til dette? Er foreløpig bare en tanke som jeg lurer på om det lar seg gjennomføre, så dersom dere har noen bedre idèer, så er jeg åpen for det. Jeg har hørt det skal finnes en boks som er laget for å koble mellom topp og kabinett for å dempe volumet samtidig som toppen kjøres hardt, og regner med denne kan brukes, men jeg har ikke lyktes med å finne den ennå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.