Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

sekova

Medlem
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om sekova

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis man bruker en lett overdrive som grunnlyd, med en boost før eller etter for å øke både volum og gain i noen partier, og en compressor etter pedalene, ender man ikke opp med manglende volum-boost da? Må jo bli fryktelig komprimert etter hvert. Med bare én overdrive i bruk tenker jeg at det kan være kult med comp til slutt. Har for øvrig bytta ut Gnarly fuzz med en Wampler Ego Comp siden bildet.
 2. Sikkert gøyale effekter av det Akkurat denne tremoloen vil jeg nok ha før delay, siden den varierer i dybde/hastighet med hvor hardt jeg spiller. Ganske kult når du får forskjellig tremolo på ulike toner! Hvordan blir det med comp etter od? Lange toner som gradvis blir reinere?
 3. Endelig fått somla meg til å sette opp et skikkelig brett. Vært mye halvveis løsninger oppgjennom, men nå ble det ordnings! Mangler en kabel fra bypass-utgangen på tuneren og til trigger-inngangen på Tremvelope, så det må lages. Mye flytende godlyd ute og går her Er det noen som har tanker om rekkefølgen er det bare å spille inn! Tu2 - Gnarly - Red Snapper - Silver Apple - Broadcast - Jan Ray - Merman - Chorus - VM-PRO - Tremvelope - DMM - Echorec - WET m/EXP
 4. Heisann! Har en Eectro harmonix Deluxe Memory man Tap temp 1100 (av de første med Panasonic chip) som vrenger alt for lett. Hvis jeg spiller uten overdrive/dist foran vrenger den når jeg slår hardt på strengene, og hvis jeg setter noen form for boost/vreng foran vrenger det uansett. Lyden er jo kul til sitt bruk, men ikke hele tida. Jeg har brukt en Guild Starfire IV, med originale, relativt svake, pickups. Volum-potmeteret på pedalen står omtrent på kl.10.30, som er relativt nært det signalet er uten pedalen på. Trenger den kalibrering eller noe slikt? Den har ikke gjort dette hele tida.
 5. http://www.discoworld.no/product_info.php?products_id=16384&osCsid=47c0bcc001595d3d320552f215df8acb Dette er kanskje innafor?
 6. Mange gode tips her! Da lurer jeg på om noen har et godt tips på et multimeter. Godt nok, men ikke FOR dyrt. Og hvilket koblingsbrett er bra til den bruken? Hvor stort kan man komme til å trenge? Finnes det forskjellige typer med ulike kjekke funksjoner, eller finnes det bare en type i ulike størrelser? Har jeg forstått det rett hvis jeg sier at det er et antall kanaler i brettet? Hvor mange trenger jeg i så fall? Har prøvd å lese meg opp, og jeg starter ganske på scratch, men kjekt med tips på utstyr som funker så jeg slipper å gjøre bomkjøp.
 7. Heisann! Tenker å begynne å bygge litt pedaler. Har noe, trenger noe, veit nok ikke om alt jeg trenger... Har: Loddebolt (digital Cotech 48W), helping hands, tinn, loddelisse, enkelt byggesett på boostpedal å som førstebygg Trenger: Koblingsbrett - veit ikke hvor stort jeg trenger, eller type. Funker noe av dette? https://www.kjell.com/no/sok?query=Koblingsbrett Multimeter - trenger tips på et bra nok med de funksjonene jeg trenger, i en rimelig prisklasse (evt en middels prisklasse jeg kan spare til. Strømforsyning, jackplugger og potmetere til testing av
 8. Heisann! Jeg har en Fulltone GT500 pedal som har fått seg en trøkk. Switchen som bytter mellom distortion->boost og boost>distortion er slått litt skeiv, og pedalen gir bare lyd når den står på boost->distortion. Noen som veit hvor man får fikset dette? Jeg spurte et større verksted, men de skulle ha et sted mellom 500-1000kr for jobben, og det blir jo voldsomt. Jeg bor i Oslo.
 9. Den ampen heter Dynacord Amigo Jeg har en sånn. Knalltøff liten sak, ett 6L6 rør, ca 8W, 2x 6,5" elementer. Og nydelig tremolo ja!
 10. Nei jeg sendte mail til produsenten T1M, og fikk samme svar. Ville funka med passiv boks, så jeg håpte
 11. Jeg er ute etter en ab-switch for å bruke en gitar og bytte mellom to input på en amp. Har blitt tilbudt en som er bygd for å bytte mellom to gitarer, og ut til en amp. Den har innebygd buffer. Fungerer det å snu den, eller fungerer ikke bufferen begge veier?
 12. Spørs hvor nye du mener... Jeg har en '62 jaguar som er fra rundt 2000-tallet. Finfin den, lettspilt og låter bra:) Har dog aldri prøvd en skikkelig gammel en, så veit ikke hvordan den måler seg.
 13. Noen som har prøvd SJAG2 fra Seymour Duncan? "Hot for Jaguar" med alnico v magneter.
 14. Jepp, har claw. Tok du den av? Hvordan funka det i så fall?
 15. Skal definitivt sjekke ut disse, takker Tøft med vreng, hvordan låt de uten vreng?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.