Gå til innhold

Lothlorien

Medlem
 • Innholdsteller

  394
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Lothlorien

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 27. juli 1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/MaritSofieS

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 • Bosted
  Stavanger
 1. Dette låt jo chill! Vokalisten hadde fin stemme! Kunne godt vært enda litt mer trykk på refrenget, ala det som kom mot slutten, det var kjempekult! Likte også harmoniene :-) I forhold til miksing er jeg ikke en mester, spesielt ikke når det kommer til denne typen musikk, men jeg synes det høres bra ut! Og selv om det ikke er så veldig konstruktivt, så er det vel kjekt å få vite det også ;-) Stå på! :-D Gleder meg til å høre mer fra dere!
 2. http://www.youtube.com/watch?v=mpQbZcaxkl8&feature=plcp&context=C31187ddUDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv Tenkte jeg kunne hive denne inn her for de som vil høre det nyeste jeg har spilt inn! (Vokal, vel og merke! hehe.) En god del mer clean her enn på Take You Away!
 3. Takk folkens! Tyrant: Litt Gossow-inspirasjon er vel ikke til å unngå
 4. ...Jan Thomas...? Konserten var DRITFET! Gleder meg til neste
 5. Kjekt å få gode tilbakemeldinger! Tusen takk!
 6. (09.08.2012) Da prøver jeg igjen! Jeg er ei jente på 19 år. Har drevet med growling/screaming/klassisk/"vanlig synging" i snart 2 år. Søker et seriøst og dedikert metalband som ikke er redd for å ha ei jente i bandet. Helst noen som allerede er litt i gang og har litt materiale. Jeg har ikke hatt noe band tidligere, men har vært med som gjestevokalist i bandet Shadowmind. Inspirasjonskilder: The Agonist, Lamb of God, Gojira, Killswitch Engage, Epica og mer! Holder til i Sandnes og søker et band i nærheten. Vennligst KUN SERIØSE henvendelser. Ta kontakt på e-post: maritsofie.strand@yahoo.no - Marit S. Opptak: http://www.youtube.com/watch?v=q1ibFN-r6aM&feature=plcp&context=C3d48fb5UDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv http://www.youtube.com/watch?v=mpQbZcaxkl8&feature=plcp&context=C31187ddUDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv
 7. Er en del som skriver nynorsk her, så ser ikke problemet med at du også kan skrive det Tror folk har enklere for å forstå det enn dialekt muligens ! (Selv om du har en av de kuleste dialektene i Norge, jupp, jeg snakker den jeg også ! )
 8. Har du anelse om aldersgrense ? Sto ingenting på Billettservice !
 9. 4Sound på Kvadrat har større utvalg på akustiske enn både den i Stavanger og Godlyd !
 10. + toll da det går over 200kr....
 11. Regner meg jeg putter denne i rett kategori. Jeg vurderer sakte men sikkert vokallinja på Buskerud Fhs for tiden, men har veldig lyst å høre om noen har erfaringer med denne eller skolen generelt ? Eller om noen av dere kjenner noen som har gått der og som kan gi noen tilbakemeldinger på hvordan det var/er osv. Ut i fra nettsidene ser det jo kjempestas ut, men vil likevel høre litt med folk som har gått der tidiligere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.