Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

dmorgan

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dmorgan

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lokomotivtranssiberia.org/

Profile Information

 • Bosted
  Gamlebyen, Oslo
 1. Lokomotiv Transsiberia Stumpy Juha - trommer, dragspel, korsong Torstojevskij - bass, korsong Arnfinalahteinen - gitar, dragspel, korsong Lehmipoika-Anbjörn - mandolin, gitar, korsong Doc Martin - leiarsong, kazoo, orgel, ein streng på gitaren www.lokomotivtranssiberia.com
 2. Kult. Får håpe dere speller neste gang jeg er i Etne for å besøke slekta.
 3. Jeg vet ikke hva bygget heter. Det er i en liten og gammel murbyggning i en bakgård i Oslo sentrum. På et skilt står det Norsk Pitbull Sanatorium.
 4. Jeg sa QotSA første gang på SoWhat for mange år sida. Jeg var da svoren Kyuss-fan, og syntes konserten var dritfet. Jeg var litt skuffa over albumet Rated R, men Songs for the Deaf vil stå som en høydare i lang tid. Jeg er spent på lullabies.
 5. Bra, men jeg synes fortsatt at det er få vokalister som mestrer slik vokal (eller så kan det være at jeg også begynner å bli for gammal). Å synge på dialekt er kult, men åsatrutekster er vel kanskje litt passé nå, eller?
 6. En bass, nemlig en Ibanez Roadstar II, kjøpt for 1300,- på slutten av åttitallet.
 7. Jeg har en selv i stua, en MG15DFX. Den funker til stueøving, men jeg hadde aldri kjøpt MG til bruk i øvingslokalet.
 8. Joda, skjønte jo det. Skal du ha den villeste pedalen med bra lyd, eller bare en vill pedal?
 9. Jeg har ikke så veldig stor erfaring på området, men ingen av de boksene jeg har prøvd til tusenlappen har klart å koke egg på Marshallen.
 10. Jeg fikk tak i en brukt ToneBone Hot-British i går og brukte kvelden på å teste den på rørforsterkeren og stueforsterkeren (MG15DFX). Totalinntrykket er FETT. Med denne klarer jeg å komme ganske langt i å få fram lyden jeg har vært på utkikk etter men ikke klart å få til tidligere. Den funker best gjennom rørforsterkeren, men den blir helt klart å finne foran stueforsterken også.
 11. dmorgan

  Off !

  Jeg har også spilt i 2 år. For min del har det hjulpet mot gitartørke at jeg har spilt i band siden starten, og derfor har blitt "tvunget" til å øve til hver bandøving. Jeg tror at det å spille sammen med andre hjelper veldig på motivasjonen for nybegynnere.
 12. Da har jeg kjøpt det Crate-kabinettet. Modellen er VC-212E, 60w med 2 stk 8ohm høytallere. Den modifiserte Super-Reverb-toppen har to utganger, en på 4ohm og en på 8ohm. Om jeg har forstått det riktig må elementene parallell-kobles slik at jeg kan bruke 4ohm-utgangen. Jeg har foreløpig testet hver av elementene for seg, og lyden er bra. Bilde her: http://home.datamorgana.no/2005/02/21/Fend...derSS_Crate.jpg (Det ser stygt ut, men låter fett)
 13. Det er celestion, ikke helt sikker på hvilken.
 14. Budsjettet varierer etter dagsformen 2-4 tusenlapper kanskje. Jeg har tilbud på en Crate VC 50 2x12, noe som i følge en kamerat "sikkert er fett nok". Et annet kabinett jeg lurer på er Marshall 1936.
 15. Jeg er veldig kunnskapsløs når det gjelder rør og trenger tips. Jeg har nettopp anskaffa meg en Fender Super Reverb rørtopp. Den er fra tidlig søttitall og låter fett. Den er modifisert fra Silverface til Blackface, noe som vissnok gjør lyden mer vintage. Har utgang på 4 Ohm og 8 Ohm og klarer visstnok 45w. Jeg må skaffe et kabinett til denne. Helst 2x12. Hva burde jeg egentlig se etter?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.