Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Stanley Steam the Stucco

Medlem
  • Innholdsteller

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Stanley Steam the Stucco

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stanley Steam the Stucco's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er du svimmel ? Kvalitet ? Les 'konfirmasjonstråden' og kom ned på jorda igjen. Folk BØR/SKAL spørre konkret, ikke abstrakt. Da får du 14 sider med svada. Ikke type, Jeg liker rock, hva slags gitar synes dere at jeg bør kjøpe ? Prisantydning, kr. 2345,- til kr.6789,-
  2. Fett, you're my man, om ikke moderatorenes.......
  3. Vet ikke om du gjorde et forsøk på og henvende deg til meg ? Hvis, så har jeg et godt råd til de som skal anskaffe seg et instrument. IKKE hør på innbilte 'forståsegpåere' på en middelmådig gitarforum ! Ta runden med feil/finn/forsøk SELV.
  4. Slutt og ANBEFAL ! Spesiellt til raringer via internett. De ender ofte opp i Mo I Rana.
  5. Det handler om at folk vil legitimere seg selv. På samme måte som her inne, det være seg admin, moderator eller menig.
  6. Nups, den dagen Rockheim ville vurdere en av mine gitarer, skulle jeg personlig kjøpt ei tønne med pyromanveske som de kunne bruke på kåken sin. Har en noenlunde forståelse for at man bruker B-gjenstander for det det er verdt, men....... Poenget mitt er at det er ikke på den måten man trekker folk. Shadows signaturer på en særs billig gitar, får liksom ikke meg til å legge ferien i den retning. Og,.... er dette ufint å diskutere ? (jeg kan ta feil)
  7. Her har Gibson rota det skikkelig til, Standard inlays, gull hardware, kjedelig Nashville-bridge, og salong krone på headstock'en. Urk,......hverken fugl eller fisk.
  8. Riktig. F.eks. I 1970 kunne man glatt kjøpe en leilighet for en gjennomsnittelig årslønn. Hvor langt kommer du med en årslønn i dag ?
  9. LP-modellen er IKKE designet av Les Paul. Den er designet av et Gibson-team med Ted McCarty i spissen. Les Paul ble brukt som konsulent og ikke minst i markedsføringen som reklamefigur. Hans bidrag var trapeze-bridgen som kom på '52 modellen, som ble rimlig fort erstattet av wraparoundbridge da Lester Polfus designet viste seg totalt ubrukbar.
  10. Jo, det har falt meg inn, men strengt talt så skulle jeg ønske et museum som ikke innholdt kun 'symbolske' utstillinger. Et museum med krav til troverdighet mør være særdeles kritiske til hva de stiller ut. Det holder liksom ikke med solbriller som Åge Aleksandersen har hatt på seg. Smithsonian hadde neppe stillt ut en billig Kawai med Claptons signatur i rockeavdelingen sin, if you read me. Som jeg har nevnt ved to anledninger her synes jeg at gaven er prisverdig fra giver.
  11. -Jeg er ikke ressurssterk. -Jeg har ikke bil. -Jeg bruker ikke Cocaine. -Studielånet mitt er innfridd. Derfor kan jeg unne meg noen Gibsons. De gir meg større glede enn Burnys. Jeg skal ikke påstå at det gjelder for andre personer.
  12. Jo, det bør ikke ta lang tid. Edwards LES PAUL Custom,....eh ?
  13. Gibson har en produksjonshistorie på over 100 år. Tror du kan ha plukka opp noen tricks om hvordan lage en gitar underveis ? Målet om fortjeneste er utelukkende selvsagt. Gibson lager ikke gitarer kun for at klakkskaller her inne skal få en grunn til å velge kopiløsninger. (Dessuten heter det de og ikke dem )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.