Web Analytics
Gå til innhold

Mu sick mainn

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mu sick mainn

 • Rang
  Nybegynner
 1. Jeg går over til protools fordi samarbeidet med lydstudioer blir lettere, da ALLE stort sett bruker dette programmet. Og etter å ha observert bruk av protools i studio så kan ikke sonar sammenlignes hva gjelder kvalitet i plugins og i det heletatt. Sånn er det bare!
 2. I.o.m. at det sies at alle lydkort nå kan brukes med PT, så er jeg veeeldig spent på å prøve det med "lydkortet" mitt, som egentlig er en opptaksenhet og mikser i seg selv. Noen som har prøvd? http://createdigitalmusic.com/2009/08/cakewalk-v-studio-100-hands-on-mixer-interface-control-surface-macpc/
 3. Bruksområde: Hjemmeopptak, legge grunnlaget før protools i lydstudio, enmannsforetak.
 4. Noen som har greie på det...vil denne maskinen funke med protools 10?:http://www.multicom.no/ProBook-6465b-14-HD-1600x900-Matt-AMD-Fusion-A6-Quad-Core-4GBe-128GB-SSDe-Radeon-HD-6520Ge-BTe-DPe-Firewire-Windows-7-Pro-HP/cat-p/c101151/p4215380
 5. Med tanke på penger og med den grøssende tanken på å gå over til mac (hjelp!) tror jeg at jeg velger å bruke pc som før. Har bestillt ei kraftig maskin med firewire. Så får vi se da om det duger! Har kommet over et tilbud på protools 10 bundle hos 4sound, rundt 4 lapper var det vel. Vet du om bedre tilbud? Ellers takk igjen for snedige tilbakemeldinger.
 6. Hva med å bruke vanlig pc, windows 7 da...? Jeg vet jo at det er mac som gjelder, men så var det jo dette med penger da.
 7. Jepp, har hørt rykter om det jeg også! Og det gleder meg, for da beholder jeg mitt gode sonar v studio 100!:-)
 8. Jeg har et lite hjemmestudio og har så langt brukt sonar software og sonar v studio 100 som lydkort. Dette har funka bra, men skal nå av forskjellige grunner gå over til protools. Men på dette området er jeg helt grønn. Er tilbudet nedenfor noe å satse på. Og hvilken mac (laptop) velger jeg til? På forhånd takk for hjelpa! http://www.4sound.no/itempg.aspx?artno=299461
 9. Hei! Jeg lurer på om du eier pedal fra Onkart gromt og vil dele dine erfaringer her? Selv har jeg en "gromguten", en knallbra vreng. Det ryktes dessuten om at det er en ny metalpedal på gang:-)
 10. Jeg eier en telekopi. Helt grei gitar, verdt pengene. (Men det er klart, man kan alltid være uheldig.) Det fine var at jeg fikk en tilsendt på prøve.:-)
 11. Her var det mye dritt om Unisong gitt, hehe! Selv tok jeg sjansen og bestilte en Unisong telekopi. Det første jeg la merke til var at båndene var slipt ned. Da tenkte jeg, jøss, tatt seg tid til det å! For å si det enkelt uten for mye "mik mak"- Jeg synes gitaren er verdt hver en krone. Den låter som en billig telekaster skal, er lettspilt og holder stemminga. Jeg bruker den som "rockebøsje", noe den passer utmerket til! Nei, så hvis du ikke er alt for fjong på det, kjøp deg en unisong! Kan i det minste holdes som backup gitar uten å koste på for mye.
 12. Jeg eier en vox ac30 c2 med celestion greenback elementer. Jeg gikk til den etter å ha hatt en Orange tiny terror en periode. Og overgangen var dimentional, for å si det sånn! En veldig allsidig, vellydende og forholdsvis billig forsterker. Vox er og blir bra!
 13. Det sitter philips rør i den og de er sikkert de originale. Knottene: "Vibrato", "Bass", "Diskant", "Kanal 1", "Kanal 2". Jeg har prøvd meg litt frem med ulike typer gitarer. Med telecaster låter det AWESOME og da er det mer enn nok treble å gå på. Det som er litt morsomt er at bass- knotten fungere mere som Gain og gir en utrolig flott vreng. Du får ikke denne lyden fra noen forsterker produsert i dag, eller fra noen pedal. Dette er autentisk 60-talls lyd. Jeg er forelsket!
 14. Takkar! Det er forsåvidt ikke noe feil med rørene som sitter i. Forsterkeren suser en del, men det gjør jo også de nyere ampene jeg har! Og mere diskant kan jo fikses på andre vis. Nei, detta blir prosjekt for gutten! Hei!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.