Web Analytics
Jump to content

mockingbird

Medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About mockingbird

mockingbird's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Musikermiljøet i levanger er relativt stort da...
 2. Om du tar av plekterbrettet og tar bilde av hvordan du har loddet, og hvilke ledninger som går hvor på pot'ene blir det enklere å se hvor feilen ligger. Iallefall med tanke på det du nevner om tonekontrollen til humbuckeren. Jeg er ikke så veldig begeistret for stewmac, egentlig. Greie priser og slikt, men er ikke overbevist om at det bærer noe spesielt preg av kvalitet. Hvilket skjema har du loddet etter? Det du KAN gjøre, for å prøve å gjøre noe med sprakingen, er å smøre pot'ene. WD40 funker greit til dette. Fås på bensinstasjoner og slikt Edit: hvilke pickuper har du i den?
 3. Dette høres bra ut. Jeg har alltid trodd at den skal ligge over kroppen. Nå har jeg slakket strengene, og senket floyden og strammet fjærene litt, slik at den ligger paralellt med strengene. Nå får jeg båndklirr. Hvordan skal jeg justere truss roden slik at jeg ikke får båndklirr? Setter pris på hjelpen, castor fiber
 4. Okay. Noen fortalte meg at floyden skulle ligge paralellt med kroppen, og ikke gå lavere enn kroppen. Er dette bare tull, eller kan man senke den ned i utfresingen? Nei, det er en Fender Stratocaster som er frest ut for floyd rose.
 5. Hei. Skal justere strenghøyden på gitaren til en kompis, og vet egentlig ikke hvordan jeg gjør det... Jeg har noen bilder, slik at dere kan få se "hvor landet ligger"
 6. Hadde også vært fett med; MacGyver - Vokal Chuck Norris - Trommer Bob Pinciotti - Munnharpe Bruce Lee - Gitar (basert på det faktum at uansett hvor god man er, unngår man ikke at det garantert finnes en asiater på youtube som gjør det bedre) Gandalv - Bass (minner litt om Leland Sklar) Kirk Hammett - WahWah pedal
 7. portnoy teller ikke til 4... Min drømmegruppe; Steve Morse - Lead John Sykes - Rytme Dave LaRue - Bass Simon Phillips - Trommer David Lee Roth - Vokal
 8. ha litt selvinnsikt da mann. du gikk på en bommert på første posten din i tråden, og tok av derifra. etter det har det ikke vært stort annet enn "se så flink jeg er" stash fra deg. Moderator; steng denne tråden
 9. Sitter og øver i skrivende stund. Hadde vært fint om du ikke hadde ødelagt tråden min med egotrippinga di.
 10. Hvis det hadde vært vondt å være selvgod, hadde jeg syntes synd på deg. Jeg har på ingen måte forventet et magisk svar som gjør at jeg slipper å øve. Ganske gøy at du tror det.
 11. Ja, den videoen din viser fasiten på hvordan alle gitarister i hele verden burde gjøre det. Du har sikkert et poeng, men for meg funker det ikke.
 12. Problemet mitt ligger i raske løp. Stort sett fra dype til lyse strenger. Skal sette meg ned med gitaren i dag og sjekke ut tipsene dere kommer med!
 13. Jeg er så enig! Også herlig å høre på i bilen!
 14. Vet ikke om du fikk med deg tittelen i tråden... Alternate picking. Ikke sweeping. Om du ikke har noe forslag eller hjelp å komme med, kan du jo likesågodt la vær å poste.
 15. Legatoen sitter ganske bra i fingrene. Det er som The Euphor sier, at jeg trenger å synkronisere hendene. Venstrehånda er kjapp som bare rakker'n, mens høyrehånda (plekterhånda mi, om det skulle være noen tvil) ikke er helt der den burde være.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.