Web Analytics
Gå til innhold

JohnnyRenshuslokken

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om JohnnyRenshuslokken

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 01. des. 1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/JRenshuslokken

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss
 • Interesser
  - Musikk (obviously)
  - Skateboard
  - Matlaging (utdanna kokk!)

  - Late som jeg er handyman, fikle og skru - gitarmaker, snekker, elektrikker osv.


  HVA MER TRENGER DU?!
  - INGENTING, KUN MEG!
 1. Hallois! Takk for svar og kommentarer Kult at det er så mange som liker det og mange som gir tilbakemld. Bandet er jo dessverre oppløst, mest fordi vokalisten sluttet, vi kicka gitaristen/keyboardisten (han til høyre) og trommisen begynte på skole langt unna. Prøver å få startet opp noe nytt selv, men ikke så mange jeg kjenner i Hønefoss området som spiller min slags musikk. Jeg har lagd rundt 30-40 sanger etter EOW. Alt mulig rart av musikk, men mesteparten i samma gata som Dream Theater Takk igjen for svar
 2. Takker Ja, veit, men fokuserer på å få ned ideene så de ikke går i glemmeboka. Er jo bare demoer jeg lager. Har ikke utstyr/programmer som jeg føler er bra nok til perfekt opptak, så da gjlr jeg det ikke 110% perfekt heller. Som jeg ellers ville gjort. Er 20 år.
 3. Hei og hopp! Lurte på om noen ville høre på en sang jeg lagde i dag. Jeg er blodfan av Dream Theater, noe du forhåpentligvis kommer til å høre i denne demoen. Jeg spiller inn alt selv, men trommer og synth er programmert med MIDI-keyboard. Og jeg er ingen producer, så jeg aner ikke hva jeg gjør når jeg mixer ting. Jeg bare skrur på knotter til det høres OK ut for mine ører Er jo trossalt en DEMO! Navnet er bare noe random fordi jeg må jo ha navn på sangen Sleng igjen en kommentar enten her eller på Soundcloud (Eller begge?! ) Siden jeg ikke har noen vokalist (og heller ikke er en) så er det instrumentalt alt jeg lager, men om du har lyst er det bare å kontakte meg om du vil prøve ut vokal på noe av det! HØR: https://soundcloud.com/johnny-renshuslokken/executioners-symphony Johnny.
 4. Sant nok, pleier jo å funke. Er bare så treeeeeeegt som du sier, så hadde vært gøy å hørt om noen sanger i litt lavere tempo som faktisk har denne teknikken Om noen vet om det?
 5. God dagen! Jeg lurte på om noen hadde noen enkle tips og råd, gjerne noen tabs eller eksempler på hvordan man lærer å rulle pekefingeren over, si, tre strenger. Jeg øver på "Dance Of Eternity" av Dream Theater om dagen. Har kunnet 'bits&pieces' av den i flere år, men bestemte meg for å lære alt det jeg klarer av den. Jeg klarer ikke sånne Speedy Gonzalez arpeggios som Petrucci gjør, men litt av den eklere varianten. (Saktere tempo bare altså, haha!) Hvis du hører på "Dance of Eternity" fra 2:04, så kommer det noen sånne grep jeg gjerne vil lære. Der ruller han pekefingeren, på alle de akkordene som er på arpeggioen. For når jeg spiller det blir det ganske sloppy, jeg klarer jo å få tonene til osv, men er innimellom at to strenger ringer samtidig. Så teknikken min er ikke kjapp nok, og ikke bra nok generelt! Kom gjerne med sanger du brukte for å øve på denne teknikken på, er så kjedelig å se på YouTube hvor en kar sitter og spiller random akkorder, mens han veit at alle kan klare det! Haha! Så da vil jeg heller lære en sang hvor dette blir brukt, og som er GOD trening! Gitarnorge....3..2..1.. GO!
 6. Neida:) Det var faktisk den roligste sangen vår Har litt mer teknisk og kjappere tempo på de andre Sjekk dem ut!
 7. @mrwarensemble Ja, hadde selv likt en blanding av screaming og synging bedre selv. Er ikke så inn i de banda med screaming, men liker gitarspillet. Mer på Periphery, Protest The Hero osv. hvis det er vokalen det står på.
 8. Ja, da tenker du mest på "End of You" regner jeg med? Ellers har vi to gitarer på resten av sangene våre =) Keyboardisten/rytme gitaristen er litt sånn "av og på" når det gjelder øving og iniativ generelt til å lage musikk. Og i det siste har han vært "av". Det hadde vært tøft med et sånt et ja! Takk for tilbakemeldingen:D
 9. Hallois! Jeg og noen kompiser danna et band i September i fjor og vil nå gjerne høre hva folk mener om oss Vi har lagd 9-10 låter sammen nå, spilt tre gigs, hvor den største og siste av dem var på John Dee i forbindelse med Emergenza-festivalen. Vi kom dessverre ikke videre til finale, men vi er fortsatt storfornøyd! Hvor ofte er det man har sin tredje gig på John Dee? Uansett, jeg vil gjerne vite hva dere synes om bandet mitt, hva vi gjør bra live og musikalsk, og hva vi gjør dårlig. Sjekk ut filmene vi har på YouTube. http://www.youtube.com/enteroptionalworld Og hvis dere liker bandet vårt så blir vi svært glade om dere "liker" oss på Facebook også, spesielt hvis du vil ha nyheter fra oss. Vi gjør det vi kan for å holde fansen oppdatert! http://www.facebook.com/enteroptionalworld
 10. Takk skal du ha! Fant det diagrammet jeg også, så nå trur jeg at jeg skal få det til siden det diagrammet gjorde akkurat som jeg ønska påå en enkel måte så det ut som.
 11. God dagen, jeg må nok ha misforstått meg selv helt når jeg leste hva jeg hadde skrevet. Tror jeg må ha tenkt at jeg hadde fem pickups, haha! Men var egentlig David Gilmour oppsettet pluss å få alle tre pickupene på samtidig. Jeg har funnet diagran til DG oppsettet, men vet noen hvordan jeg kobler slik at alle pickupene også blir på samtidig?
 12. God dag! Jeg driver å skrur på en av gitarene mine nå og tenkte på en mod som kan være kjekk for mine behov. Det er å få plassert enda en 5-veis switch i den og få gjort denne slik at man kan velge fritt mellom hver av dem så kan man få hvilken som helst kombo av pickups. Er det noen som vet hvordan koblingssystemet vil bli? Noen diagrammer? Takk for forhånd =)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.