Web Analytics
Gå til innhold

gctoffen

Medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om gctoffen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 20. sep. 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kan jeg bekrefte. Har bare hørt om to av de gitaristene som er nevnt her.
 2. Dette likte jeg skikkelig godt. Fikk faktisk litt frysninger! Som du sier, kan du jobbe litt med vokalen. Den er litt lite "stødig" om du skjønner. Men det det er ikke store saker, og det ødelegger ikke for de flotte harmoniene du har lagd her.
 3. Sinnsykt fine gitarer!
 4. Hei! Etter at gitarkabelen ble loddet, har jeg merket en betydelig endring i outputen og sustain på gitaren (Classic Player 60s). På full gain, er det nesten klin umulig å tappe på de øverste båndene. Og ja; jeg har skiftet strenger og det ble litt bedre, men ikke mye. Noen som vet om dårlig signal i jack/kabel kan ha noe innvirkning på outputen, eller kan det være andre faktorer som spiller inn? Eller kan problemet ligge i forsterkeren (Cube 20x)?
 5. Van Halen - Eruption. Tappingen på slutten er vel ca 100 ganger lettere enn det høres ut som.
 6. Vet du sånn ca. når den er bygget? Det vil kanskje hjelpe.
 7. Har nå spilt i ca. 4 måneder uten gitarlærer. Jeg har øvd rundt 1-2 timer hver dag. Alle kommentarer mottas med takk! mother.mp3
 8. Det blir nok Pink Floyd - Money!
 9. Veldig enig! Men ikke glem Lord of The Rings. I tilegg er veldig mye av Pink Floyd bra å sovne til.
 10. Oh By The Way - Pink Floyd Samleboks med alle 14 studioalbumer!
 11. Tenkte på overføring av software og patcher. Jeg har i alle fall ikke fått det til med gitar plugget direkte i Cuben. Jeg er intereresert i settings, hvis du har.
 12. Jeg har innsett at jeg ikke kommer noe særlig nær Gilmour sin tone med en Fender Classic Player Strat 60s og en Roland Cube 20x.Derfor tror jeg kanskje Pod XT kan være løsningen.Ser jo i får han en helt awesome tone med en Charvel og En Pod XT. Men før jeg går til innkjøp av en, har jeg selfølgelig noen dumme spørsmål.1. Funker Pod XT bra sammen med Roland Cube? Hvordan kobler man? 2. Hva er patcher og hvordan fungerer de? For eksempel disse: http://dueymoore.com/pod_xt_patches.html. Må man ha noe software til det? 3. Vil en gammel Pc med Linux Ubuntu OS fungere sammen med dette? 4. Hva følger med i esken den kommer i? (i tilfelle jeg kjøper brukt) 5. Funker den med bare en gitar koblet direkte inni? Funker det med headset da?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.