Web Analytics
Gå til innhold

Satrucci

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Satrucci

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Hafslo / Sogndal
 1. Hei! Usikker på om dette er rett kategori, men bare flytt om den ligger feil. Hvor på nettet selger de Line6 TonePort UX2 billigst, er det eventuelt noen som vet om en brukt til salgs? Billigste jeg har funnet selv er Sound1 som har den til 1850,- Noen bedre?
 2. Noen som har erfaringer med oktavpedaler til rundt en tusing? Fikk litt GAS på EHX sin i dag, men gadd ikke å kjøpe noe før jeg har hørt litt rundt og testa litt. Hvordan er den f.eks i forhold til Boss sin?
 3. Fyfaen, såpass? Då kan eg angre som solgte den til han for 1500,-
 4. Hei! Ein kompis av meg skal selge ein gammal Gallien Krueger 250ML, men anar ikkje kor mykje han skal selge den for. Den ser godt brukt ut, men fungerer 100%. Nokon som har aning på ei grei prisantydning?
 5. Veit at lyden på plate ikkje blir heilt "riktig", men så er jo live-lyden passe nydelig den og. =) Men har SH-10 meir diskant enn JB? Fant ei side med slik info her om dagen, men no finn eg den ikkje att. Pakkka er enda ikkje sendt, så eg kan fortsatt endre.
 6. Hæhæ, kult! Men då seier vi at lyden til Åkerfeldt er siste krav før kraftigere tiltak settes i verk stille, komme med et u- / landet fikk u-et: øyeblikkelig tilbaketrekning eller krig. Ojeh!
 7. Er så dum du, hæltis!!1 Veit ikkje om ordet eksisterer eingang, men det var litt morsomt. =P Og eg er sikker på at du visste kva eg meinte, din kvasinazijødecommie! Uansett, pickupen er bestilt, gleder meg verre enn HalTan i fjøset til å få montert den.
 8. Trur eg går for JB. Ser ut som om at det er det beste valget for allround.
 9. Har vurdert Evo, men trur ikkje heilt den har lyden eg er ute etter. Om du har hørt siste albumet til Opeth skjønnar du kva eg vil ha. I tillegg har eg lese (òg her på forumet) at Evo'en er veldig kresen på gitaren den står i mht. treverk osv, og det stiller vel ikkje akkurat 470 i toppen vil eg tru? Skjønnar det med at du tykkjer det skal stå DiMarzio i Ibanez, men det passar liksom ikkje heilt min spelestil. Er absolutt ingen inzane wildspeed shredmaster liksom. =P DiMarzio kunne derimot kanskje passa meg i halsposisjon, men det har eg ikkje råd til no, får ta brua i første omgang. Men takk for svar alikevel Har sett at andre her har anbefalt JB SH-4. Er den god allround? Heller egentelig hardt mot SH-10 akkurat no, er heilt forelska i gitarlyden til Åkerfeldt.
 10. Godkveld. Fikk nettopp beskjed om at ein bekjent fyrer avgårde ei bestilling fra music123.com i morgon, så eg tenkte eg skulle benytte anledninga til å skifte ut humbuckeren i stolposisjon på min RG470. Har egentelig bestemt meg for å gå for ein Seymour Duncan humbucker, men eg veit da f*** kva eg skal velge. o_O Saken er at eg speler mykje forskjellig, så eg vil ha ein pickup som kan brukast til det meste. Speler alt fra Gorguts til Joe Satriani. Det eg egentelig er redd for et å velge ein som blir alt for mykje "metal" som knapt kan brukast til anna enn det, den bør òg vere brukbar på cleanlyd samtidig som den kan gi feit og god tone. Lyden til Mikael Åkerfeldt (Opeth) er her for meg kjempegøy!!1 Ser at han bruker SH-10 i sine PRS, men er redd for at det kan bli nettopp - for mykje metal. Nokon som har formeining om kva eg burde velge? Skal eg berre hoppe i det og velge SH-10?
 11. Gir deg venstrefoten min for den PRS'en. Glatt! :shock: Få opp bilde av den andre òg!
 12. Har ein Ibanez SR505 som eg vurderer å selge om du fortsatt er på jakt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.