Web Analytics
Gå til innhold

newbeginner

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om newbeginner

 • Rang
  Nybegynner
 1. Okei. Men mener på at jeg har lest noen andre plasser også at folk har anbefalt CD-60. Så tror bare jeg går for den. Takker for alle svar.
 2. Et siste spørsmål Noen fler som anbefaler Fender CD-60? http://www.intersalg.no/?page=modules/product&id=472621&mainCategory=306&catId=307&utm_source=KelkooProducts&utm_medium=cpc&referrer=kelkooFender ??
 3. Så det er ikke dumt av meg å gå for den gitaren du gav meg link til ista?
 4. Er det mulig å få en gitar av noen av de merkene til ca samme pris som den jeg linka?
 5. Vurderer å kjøpe en brukt gitar nå. Men er vell egentlig ikke så mye å si hvilken gitar man bruker når man bare skal lære seg grunnleggende ting? Hadde jeg kjøpt den gitaren så hadde jeg bare kjøpt en ny å bedre gitar når jeg følte jeg hadde beheov for det. Det som er så greit også er at jeg kan gå 10min så er jeg på butikken også.. Men hvis dere absolutt mener at jeg ikke bør gå får den uansett så tror jeg kjøper en annen..
 6. Okei. Kan jeg spør hvorfor du mener disse gitarene ikke er for noen?
 7. Har spilt litt. Men kan ikke så alt for mye. Men den gitaren jeg linka er den grei for en nybegynner? det er vell egentlig det jeg vil ha svar på... hehe
 8. Hei! Lurte på om noen hadde noen tips til en grei og billig nybegynner gitar? Når jeg sier nybegynner mener jeg sånn helt nybegynner. Derfor gidder jeg ikke å bruke mye penger på min første gitar. Jeg lurte på om denne her er en grei første gitar? -> http://www.gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=315 Takker for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.