Web Analytics
Gå til innhold

Esp-en

Medlem
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Esp-en

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 08. april 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kræstiansand

Nylige profilbesøk

3 086 profilvisninger
 1. Min far har en gammel gitarforsterker, som han kjøpte for konfirmasjonspengene sine i 1967-68 Den ble kjøpt brukt av et band, så den var gammmel allerede da. Den virker, men går i "cutoff"/ det blir skurr når den blir varm Dette betyr vell at rør kan være gåent(?) Finnes det noen reperatører her på sørlandet som dere vet har kjennskap til vingtor forsterkere? eller vet dere hvor man eventuelt kan få kjøpt rør? Har den noen verdi? Hva kan den eventuelt være verdt?
 2. Det skulle jeg gjerne gjort...har egentlig mye av utstyret til det, men ikke kunnskapen:P Så filmen fra ukm på youtube.. det var sick! + at dere har en ny Angela Gossw i bandet deres;> Dere har en ny fan på facebook nå
 3. Fant litt forskjellig snacks når jeg googlet på ordene "multitracks metal" http://www.ultimatemetal.com/forum/production-tips/515941-list-raw-songs-our-mixing-practice.html Si ifra om dere andre finner noe som dere tror kan være av interesse! Kom gjerne med tips ang mastring/miksing osv.
 4. Hehe...mente helst amatørband, som gir ut frivillig:P Ikke noe det er copyright på. Men takker for tipset uansett:)
 5. Hei, har lyst til å å begynne litt med miksing/mastring av musikk, men har problemer med å få tak i opptak av sanger som du får den delt opp i alle sporene(bass, vokal, trommer, gitar osv.) Man kan vel også bare kalle det for opptakene av sangen, som ikke er lagt sammen eller endret på ennå Er ikke sikkert at jeg forklarer/spørr på riktig måte, men er veldig usikker på hvordan jeg skal forklare.. Noen som vet om et sted man kan få tak i noe slikt? Det burde jo finnes et eller annet sted der folk deler slike ting. Jeg ønsker helst metal. Ønsker IKKE rap, hiphop osv. Jeg veldig lite peiling som dere sikkert forstår:)
 6. Takker:) Det er en maske som Renser luften for støv. Den har en innebygget vifte, som sender luften gjennom et filter og inn i masken. Masken tror jeg ble kjøpt hos verktøy as Kan sikkert finne modellnavnet om det er av interesse
 7. Vell...da gjenstår bare småplukk Intonering, justere plassering av lockingnutten osv.
 8. Jeg vurderer å bygge et ministudio til hobby/vennebruk. Det jeg lurer på er lydtetting. Om jeg kjøper dette byggesettet på plantasjen: http://www.plantasjen.no/Produkter/Hytter-drivhus--utearealer/Hytter--lekestuer/Gjestehytte-lillevilla-70/ Er det da mulig å lydtette hytten på en effektiv måte? Blir det veldig lite igjen av rommet etter lydtetting da? Kan noen forklare litt ang lydtetting? Hørte av en kar at jeg burde ha "dobble vegger": en vegg med liggende gipsplater og en med stående. Kan dette stemme? Hva tror dere dette vil komme på sånn ca? Det skal bygges over tid, skal ikke kjøpe inn alt på en gang Kom gjerne med forslag eller kommentarer på om dette er en idiotisk idee eller ikke! Håper forresten denne tråden ble riktig plassert, burde kanskje vært på diy delen?
 9. Det ser ikke ut som dragonfire pickups...ser ut som noen pickups jeg kjøpte på ebay for lenge siden Tror heller det er Eden pickups. Var i hvertfall det mine ble kjøpt som. Jeg betalte ca 200 for mine ferdig fraktet:p Det ser ut som at ditt kretskort er ganske likt det jeg fikk med mine(pluss de andre delene). det pleier ikke å følge slike kort med dragonfire pickups(i hvertfall når jeg kjøpte) Menmen...case closed:p
 10. Har egentlig begynt på lakkering av gitaren, men har ikke tatt bilde ennå så får bare legge ut disse amatørmessige videoene av meg som freser Ikke flame meg og jeg gjør noe feil eller noe sånt....Im not a pro http://www.youtube.com/watch?v=Z2wlwqqt9vM http://www.youtube.com/watch?v=s5s4w-M7uUE BTW. PASS OPP FOR HØY LYD I VIDEOEN!
 11. Du kan jo ta en kikk her? http://nortabs.net/collection/10/ Er ikke sikker på om det er "skikkelig saker"
 12. Har ikke han egne signaturpickups hos Emg da? Emg alx eller noe sånt Jeg vurderer å kjøpe selv. Er sikkert mange her inne som sier at du betaler for en dårlig pickup med et kjent navn på, men hvem bryr seg? så lenge du får lyden du liker. Forresten så er det nok ikke "pickupene" du vil skifte, men "pickupen" Er nemlig bare bridge pickup på alexi 200(etter hva jeg har sett og hørt)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.