Web Analytics
Gå til innhold

outch-gitarist

Medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om outch-gitarist

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vi har ikke vært i studio enda. Jeg har skrevet helle "grunninga" med riff og alt, så har bassen bare fulgt det jeg har spilt også har trommisen funnet ut det han skal spille.
 2. Det er akkurat det, vi har sammen vunnet en innspilling. Jeg har sagt at de skal få beholde innspillinga uten meg. Takk for svar forresten!
 3. Hei! Jeg har nå sluttet i bandet. Jeg sa at jeg beholder sangen som jeg har skrevet tekst og melodi til (jeg spiller gitar og synger) og som vi har framført sammen, men de andre mener de skal ha den fordi de presset meg til å lage den. Det er jeg som har rettigheten til sangen? Sorry hvis det er dårlig språk, men jeg er så sykt irritert nå at det ikke er er mulig:@
 4. Som sagt så skal jeg fikse det, men har ikke kameraet her jeg er nå
 5. Nå har jeg kjøpt gitar! Ble en Gibson Les Paul Standard 08' med iced tea finish. Fantastisk gitar! Hadde egentlig tenkt til å kjøpe brukt, men så ble jeg så glad i gitaren når jeg testa den i butikken at jeg bare måtte ha den:D Skal prøve å få til noen bilder:) Men en ting jeg lurer på: skal det være strap-locks på den fra fabrikken? Har sett flere YouTube-videoer der gitaren har det, men på min er det ingen. Har kjøpt nye strap-locks som jeg skal sette på uansett, men er greit å vite;)
 6. Er ikke noe fan av det heller ass.. Jeg kan jo prøve å få pruta litt på den førstenevnte da. Hvor mye kan jeg regne med å få den pruta ned?
 7. Det ligger jo også en custom til 16000kr på finn. Burde jeg da evt. vurdere den? Er ikke så fan av at det er 50' hals på den.
 8. Btw, her er gitaren jeg har sett på: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=20975318
 9. Har vell egentlig bestemt meg for å kjøpe les Paul standard 08' nå hvordan funker 60' neck til shredding:)? Skal i musikkbutikken og teste litt gitarer på lørdag:D
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.