Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GuitarOwnage

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om GuitarOwnage

 • Rang
  Nybegynner
 1. Jeg er en 21 år gammel gitarist som ønsker å bringe min kunnskap videre til andre gitarister. Jeg har jobbet på Vik Musikkskole i ett år nå og elevene mine sa hvertfall at de var veldig fornøyde. Grunnen til at jeg skriver her er fordi jeg har ledig kapasitet fra høsten av og hvis noen ønsker å lære og spille gitar så er det bare å ta kontakt. Jeg har gått tre år på musikklinje og ett år på folkehøgskole og har tilsammen spilt gitar 13 år. Min hovedsjanger er progressiv metal, men har også mye erfaring fra jazz, pop og rock i tillegg. Vik Musikkskole ligger i Ytre Enebakk, som er en drøy halv
 2. Jeg har planer om å kjøpe med en Suhr Pro Series, men siden det bare er Godlyd som selger disse gitarene i Norge så har jeg ikke mulighet til å prøvespille den. Derfor lurte jeg på om det er en som har en slik gitar i Oslo/Akershus-området som jeg kunne tatt turen til å prøvespille gitaren?
 3. Det er like mye skurring selv om kabelen er koblet til lydkortet og lydkortet er slått av, men det høres ut som om kabelen ikke er koblet i. Det er bare i den ene høytaleren. Lurer på om det er noen ledninger inne i høytaleren som er dårlige eller noe sånt. Støyet blir borte når jeg skrur ned volumet på høytaleren, men har ikke noe effekt når jeg skrur ned volumet på lydkortet.
 4. Har en SLX audio monitor som støyer noe fryktelig, men den støyer bare når det er enten en jack eller xlr-kabel plugget i. Aner ikke hva som er feil. Noen tips?
 5. Black shadow elementet er fra Mesa Boogie.
 6. Jeg har en Mesa Boogie Mark IV på 85w med et Black Shadow element i, men jeg har lyst til å bytte til et Celestion Vintage 30. Det jeg lurer på er om forsterkeren blir for sterkt for ett 60w element? Er det sånn at det går bra så lenge du ikke spiller høyere enn elementet tåler?
 7. Kjøpte helt enkelt lakk på byggvareforetningen og sprayet på. Mange tynne lag med lakk er tingen. Først farge, og så klarlakk. Det kostet ikke så mye, rundt 2500,- tenker jeg. Det var jo halsen, pickupen, floyden og stemmeskruene som kostet egentlig. Den er ikke super å spille på, men den har en veldig grom og digg lyd på de typeste strengene.
 8. Her er en noen bilder fra et gitarprosjekt jeg hadde får et par år siden. Lagde gitaren på skolen og brukte får det meste håndverktøy. Bare å stille spørsmål hvis det er noe dere lurer på Bilde 1: Her har jeg gravd ut til fjeringa til floyden og ledninger og potmeter har fått et sted å være. Bilde 2: Floyd er stilt inn riktig i forhold til halsen, men festet til halsen er ikke helt ferdig enda. Bilde 3: Halsen jeg har brukt. Bilde 4: Gitaren begynner å bli ferdig. Kjøpt pickup (Emg HZ4) og lakken har kommet på plass. Bilde 5: Gitaren er helt ferdig.
 9. Poenget med denne mikseren er at det er et lydkort i mikseren. Kobler med USB-kabel fra mikseren rett inn i en USB-port på PC'en.
 10. Har en Yamaha MW12 USB mikser. Problemet mitt er at når jeg spille inn f.eks trommer, så kommer alle kanalene på et og samme spor. Det jeg lurer på er hvordan og hva jeg må gjøre for å kunne få et spor til sin egen kanal på mikseren? Jeg bruker Cakewalk Sonar 8 som inspillingsprogram, trenger jeg da et et slags mellomleddsynth mellom mikseren og programmet, i og med at Yamaha samarbeider med Steinberg og Cubase?
 11. Jeg har et Line6 pod x3 live brett som jeg skal kjøre med min Mesa boogie mark IV. Hørt mye bra om denne metoden, men får det ikke helt til å låte. Uansett hva jeg gjør, så får jeg en cleanlyd i bakgrunnen, og hvordan skal jeg sette opp presetsa får å få wah-wah + volum og stompboksene foran ampen, og delay + reverb i fx loopen på ampen?
 12. Har bestemt meg får å kjøpe den. Satser på at det ikke er noe alvorlig siden alt funker og den ser bra ut Takk for svar.
 13. Nei .. den låt ikke som andre Mark IV jeg har hørt. Når jeg spilte på de øverste båndene var det ikke noe lyd omtrent, og når jeg spilte på de dypeste strengene var gainen bare slapp og ukontrollert på en måte. er litt vanskelig å forklare. Hadde det samme problemet med en Marshall AVT jeg hadde en gang i tiden, sendte den til service og de fant ut at det var en del som var brent, da jeg fikk den tilbake var lyden bra igjen.
 14. Jeg var å prøvde en Mesa/Boogie Mark IV for et par dager siden, men lyden var ikke helt bra. Cleanlyden var bra og det var masse trøkk, men leaden var ikke helt god. Nå har ikke jeg så mye peiling på rørforsterkere, men lurer på om dette kan fikses? Om det er noen rør som må byttes eller om den burde ta en tur inn på service vet jeg ikke helt. Er dette noe jeg bør satse på? Har utrolig lyst på Mark IV og forsterkeren så veldig fin ut og er pent brukt (nesten bare stuespilt) Kan få den for 10 000,- og det ville vært kjipt om den ikke ble helt bra igjen. Kom gjerne med innspill og tips om eg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.