Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Keven

Medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Keven

 • Rang
  Nybegynner
 1. Kasta meg på bølgen og kjøpte en suhr s3 på mandag! den er kul og fin!
 2. Etter hva jeg har opplevd meg opptak, er jazz overvurdert i slike sammenhenger. Det er bedre å gjøre acdc hel-veis enn jazz halvveis.
 3. Tenk at det skal boble av overskudd på det du spiller.
 4. Jeg har brukt endel slike VOX AC30,15 osvosv og synes Riot fra Suhr funker fett! Syns den låter litt mer autentisk enn Dark Matter.
 5. Har 0 aning om hva du skriver her, jeg spiller bare på gitaren og prøver å fikse den i blant. Stoler 110% på gitartechen jeg bruker, han kan virkelig sakene sine så du får heller bruke meg som eksempel om jeg dør av dette greiene.
 6. Hm, jeg snakket med han jeg pleier levere gitaren inn på reparasjon hos. Han begynte å le av dette med å få strøm i seg med jordingsfeil i gitar, og sa at i isåfall var det pga jordingsfeil ved stikkontakt i ampen ikke gitar.
 7. Det er bl.a. et toveisbryter, skrue ved pickupvelgeren, når jeg har foten på pedalbrettet stopper den også. Men skal prøve med et multimeter idag, som casto sa, vil helst gjøre det selv, levere inn er noe jeg ikke har råd til nå og da blir det en stund til jeg får den igjen. Edit, problem solved. Bridgen var ikke skikkelig jorda, hehe.
 8. Jeg skal se hva jeg får til, vil helst klare det selv i og med at dette ikke har vært et problem før. Forresten, støyen stopper ikke om jeg tar på bridgen.
 9. Har prøvd å pirke på kabler osv. Hehe der er ikke noe kabel fra bridge. Jeg satt nylig på stetsbar vibarm. Dette er på en flaxwood liekki. Jeg har satt inn the sånn "full guffe på bridge" switch som jeg følte det var noe galt med, men det funker og det er støy uannsett on switchen er på 1 eller 2. Har også hatt piezosystem og preamp(lr baggs tbridge(bare saddler) og control-x preamp) inni, men dette ligger bare inni gitaren på "vent" da stetsbar ikke fungerer med dette.
 10. Noen med tips på hvordan en finnes ut hvor jordingsfeilen ligger? Det har seg slik at gitaren støyer noe grusomt, mens når jeg tar på noe metall, går støyen vekk. Dette er veldig irriterende.
 11. hehe! Endte opp med Ola chorus. A/B testet med de andre mulighetene jeg hadde og syns denne låt veldig mye bedre
 12. Likte ikke den så veldig godt når jeg testet den men takk for tips! Prøv den på stereo, det låter massivt i forhold til mono! o2903, kort sakt går mono til en amp og stereo til to amper. Vi kan f.eks. få sånn pingpong effekt eller bare et større og tykkere lydbilde.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.