Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Yngarn

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Yngarn

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er en SG-type gitar med strat-hals. 24,75" scale. De er litt vanskelige å få tak i, da det er en venn av en venn av en venn som har lagd den Ny lakkert hals fra Warmoth kommer på 2700kr liksom...litt dyrt, syns jeg.
 2. Hola folkens! Jeg har en gitarhals som MÅ ha nye bånd (nei det er ikke nok å pusse dem litt. Jeg har prøvd), men jeg aner ikke hvor man kan få dette gjort. og hvor mye det kommer til å koste. Jeg er veldig glad i utseende og feelingen til halsen, så det er litt kjipt å måtte kaste den. Noen som kan hjelpe meg?
 3. Ja, alt sitter fast.... Jeg har tegna på hva som er hva http://img12.imageshack.us/img12/558/img060212.jpg
 4. jeg prøvde å ta noen bilder, men jeg tror ikke de ble så tydelige... http://img697.imageshack.us/img697/9167/img0604o.jpg http://img697.imageshack.us/img697/6856/img0600.jpg http://img262.imageshack.us/img262/1641/img0602e.jpg Men kanskje noe kan se noen feil?
 5. Jeg har et problem med j-bassen min: Neck pickupen gir ingen lyd fra seg idet hele tatt, mens bridge pickupen funker bare når tone-pot'en står på 10. Sånn her ser det ut: J-bass diagram Noen som veit hva som er galt?
 6. Jeg fikk råd om sitronsyre og prøvde det, og det hjalp en del og resten var bare å pusse. Nå er den klar til å lakkeres Birdseye maple er dritstygt syns jeg
 7. Hola! Jeg har en gitarhals, som jeg skal lakkere....Men treverket er flekkete, og så på et gitarforum var det en som hadde en hals som så lignende ut og han brukte wood bleach. Men jeg finner ikke noe sånt her til lands. Jeg fikk et råd av en om å bruke Klorin, men så sa en annen at det kunne skade halsen Er det noen som vet hva jeg kan rense/bleke treverket med?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.